LUDO GEORGE

Contactgegevens LUDO GEORGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO GEORGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO GEORGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAMPOELSTRAAT 1; 8690; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58299252 (+32-58299252) 58299252 (+32-58299252)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO GEORGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO GEORGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO GEORGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO GEORGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO GEORGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO GEORGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO GEORGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO GEORGE
Products information LUDO GEORGE

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO GEORGE
(Get full report from official database of BE for LUDO GEORGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO GEORGE
Addition kinds of activities for LUDO GEORGE

505104. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
50520201. Steenkool | Coal
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
50939908. Scavengering | Scavengering
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal

Werken bij LUDO GEORGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO GEORGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO GEORGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO GEORGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

 • ORDERPICKER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

 • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

 • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

 • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • ploegchef atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

 • Winkelbediende (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: BAKKERIJ TOM

  Type: Flexijob

  winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

 • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

  Regio: INGOOIGEM

  Bedrijf: BROOD EN BROODJES

  Type: Flexijob

  Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van LUDO GEORGE in sociale netwerken
Look for responds of LUDO GEORGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO GEORGE. Laat een reactie achter voor LUDO GEORGE. LUDO GEORGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO GEORGE. Leave a respond for LUDO GEORGE. LUDO GEORGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO GEORGE op de google maps. Adres en contacten LUDO GEORGE
Location of LUDO GEORGE on the google maps. Address and contacts of LUDO GEORGE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO GEORGE LUDO GEORGE: FORTIS | Immo B.R. SPRL | Roger | Christis | JUWEEL DESIGN-BARRUCCI NV

Other related companies as LUDO GEORGE: FORTIS | Immo B.R. SPRL | Roger | Christis | JUWEEL DESIGN-BARRUCCI NV

LUDO GEORGE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO GEORGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf LUDO GEORGE bevindt zich op het adres: BAMPOELSTRAAT 1; 8690; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDO GEORGE is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO GEORGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO GEORGE, openstaande posities, locatie van LUDO GEORGE op de kaart.

LUDO GEORGE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO GEORGE, company assigned to the tax number BE09965667724. The company LUDO GEORGE is located at the address: BAMPOELSTRAAT 1; 8690; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDO GEORGE is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO GEORGE is not available. You also can look at reviews of LUDO GEORGE, open positions, location of LUDO GEORGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO GEORGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO GEORGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO GEORGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO GEORGE, employees, financial statistics.