LUC VERHAEGHE

Contactgegevens LUC VERHAEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VERHAEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VERHAEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPILSTRAAT 127; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51777925 (+32-51777925) 51777925 (+32-51777925)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VERHAEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VERHAEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VERHAEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VERHAEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VERHAEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VERHAEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VERHAEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VERHAEGHE
Products information LUC VERHAEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VERHAEGHE
(Get full report from official database of BE for LUC VERHAEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VERHAEGHE
Addition kinds of activities for LUC VERHAEGHE

514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij LUC VERHAEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VERHAEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VERHAEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VERHAEGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur / productiearbeider (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

 • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

 • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

 • Bekister (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

 • chauffeur C/CE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

 • Procurement Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

 • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

 • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: EUTRACO

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

 • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

 • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

 • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

  Regio: ERPE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Flexijob

  je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van LUC VERHAEGHE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VERHAEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VERHAEGHE. Laat een reactie achter voor LUC VERHAEGHE. LUC VERHAEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VERHAEGHE. Leave a respond for LUC VERHAEGHE. LUC VERHAEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VERHAEGHE op de google maps. Adres en contacten LUC VERHAEGHE
Location of LUC VERHAEGHE on the google maps. Address and contacts of LUC VERHAEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VERHAEGHE LUC VERHAEGHE: KBC | WILLY DE HERT | ATLAS STOCK | Hotel de Ville | Vanmaekelbergh-Dehaemers BVBA

Other related companies as LUC VERHAEGHE: KBC | WILLY DE HERT | ATLAS STOCK | Hotel de Ville | Vanmaekelbergh-Dehaemers BVBA

LUC VERHAEGHE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VERHAEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf LUC VERHAEGHE bevindt zich op het adres: SPILSTRAAT 127; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC VERHAEGHE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VERHAEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VERHAEGHE, openstaande posities, locatie van LUC VERHAEGHE op de kaart.

LUC VERHAEGHE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VERHAEGHE, company assigned to the tax number BE08681915283. The company LUC VERHAEGHE is located at the address: SPILSTRAAT 127; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC VERHAEGHE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VERHAEGHE is not available. You also can look at reviews of LUC VERHAEGHE, open positions, location of LUC VERHAEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VERHAEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VERHAEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VERHAEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VERHAEGHE, employees, financial statistics.