LUC DE FLO

Contactgegevens LUC DE FLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DE FLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DE FLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 179; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51588472 (+32-51588472) 51588472 (+32-51588472)

Fax (fax): +32 (2) 762-12-35 +32 (2) 762-12-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DE FLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DE FLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DE FLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DE FLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DE FLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DE FLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DE FLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DE FLO
Products information LUC DE FLO

BTW identificatienummer (tax): BE06013336181
Ondernemingsnummer: 9359497070
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DE FLO
(Get full report from official database of BE for LUC DE FLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DE FLO
Addition kinds of activities for LUC DE FLO

3764. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
30899905. Billfold inserts, kunststoffen | Billfold inserts, plastics
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
51629905. Kunststof lakens en staven | Plastics sheets and rods
59429902. Boeken, religieus | Books, religious
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij LUC DE FLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DE FLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DE FLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DE FLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

 • bekister m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

 • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Jobstudent slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

 • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

 • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

 • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

 • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

 • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

  Regio: KLEMSKERKE

  Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

  Type: Flexijob

  zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

 • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van LUC DE FLO in sociale netwerken
Look for responds of LUC DE FLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DE FLO. Laat een reactie achter voor LUC DE FLO. LUC DE FLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DE FLO. Leave a respond for LUC DE FLO. LUC DE FLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DE FLO op de google maps. Adres en contacten LUC DE FLO
Location of LUC DE FLO on the google maps. Address and contacts of LUC DE FLO

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DE FLO LUC DE FLO: TECTO NV | SOCIALIST. MUTUALITEIT | VL. ONAFH. ZIEKENFONDS | AMC | JUAN GONZALEZ LOPEZ

Other related companies as LUC DE FLO: TECTO NV | SOCIALIST. MUTUALITEIT | VL. ONAFH. ZIEKENFONDS | AMC | JUAN GONZALEZ LOPEZ

LUC DE FLO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DE FLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06013336181. Het bedrijf LUC DE FLO bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 179; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC DE FLO is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DE FLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DE FLO, openstaande posities, locatie van LUC DE FLO op de kaart.

LUC DE FLO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DE FLO, company assigned to the tax number BE06013336181. The company LUC DE FLO is located at the address: VELDSTRAAT 179; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC DE FLO is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DE FLO is not available. You also can look at reviews of LUC DE FLO, open positions, location of LUC DE FLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DE FLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DE FLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DE FLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DE FLO, employees, financial statistics.