LUC BLONDEEL

Contactgegevens LUC BLONDEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BLONDEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BLONDEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEWEG ZUID 11; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50214383 (+32-50214383) 50214383 (+32-50214383)

Fax (fax): +32 (65) 543-20-64 +32 (65) 543-20-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BLONDEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BLONDEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BLONDEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BLONDEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BLONDEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BLONDEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BLONDEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BLONDEEL
Products information LUC BLONDEEL

BTW identificatienummer (tax): BE02328521728
Ondernemingsnummer: 6755737304
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BLONDEEL
(Get full report from official database of BE for LUC BLONDEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BLONDEEL
Addition kinds of activities for LUC BLONDEEL

633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
20610201. Blackstrap melasse, gemaakt van suikerriet | Blackstrap molasses, made from sugar cane
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50130116. radiatoren | Radiators
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction

Werken bij LUC BLONDEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BLONDEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BLONDEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BLONDEEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

 • Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

 • Monteur - ramen en deuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected]

 • Operator met technische kennis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO P&G

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

 • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

  Type: Vaste Job

  Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

 • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van LUC BLONDEEL in sociale netwerken
Look for responds of LUC BLONDEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BLONDEEL. Laat een reactie achter voor LUC BLONDEEL. LUC BLONDEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BLONDEEL. Leave a respond for LUC BLONDEEL. LUC BLONDEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BLONDEEL op de google maps. Adres en contacten LUC BLONDEEL
Location of LUC BLONDEEL on the google maps. Address and contacts of LUC BLONDEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BLONDEEL LUC BLONDEEL: Lambert Jean-Luc | Charlemagne | M.C. WELKENRAEDT | MOERMAN N. R. & R. A. | Verbelen M

Other related companies as LUC BLONDEEL: Lambert Jean-Luc | Charlemagne | M.C. WELKENRAEDT | MOERMAN N. R. & R. A. | Verbelen M

LUC BLONDEEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BLONDEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328521728. Het bedrijf LUC BLONDEEL bevindt zich op het adres: ZEEWEG ZUID 11; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC BLONDEEL is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BLONDEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BLONDEEL, openstaande posities, locatie van LUC BLONDEEL op de kaart.

LUC BLONDEEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BLONDEEL, company assigned to the tax number BE02328521728. The company LUC BLONDEEL is located at the address: ZEEWEG ZUID 11; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC BLONDEEL is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BLONDEEL is not available. You also can look at reviews of LUC BLONDEEL, open positions, location of LUC BLONDEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BLONDEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BLONDEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BLONDEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BLONDEEL, employees, financial statistics.