LUC BECUE

Contactgegevens LUC BECUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BECUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BECUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSE STEENWEG 90; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58239206 (+32-58239206) 58239206 (+32-58239206)

Fax (fax): +32 (2) 767-35-73 +32 (2) 767-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BECUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BECUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BECUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BECUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BECUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BECUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BECUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BECUE
Products information LUC BECUE

BTW identificatienummer (tax): BE02687225341
Ondernemingsnummer: 4594177246
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BECUE
(Get full report from official database of BE for LUC BECUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BECUE
Addition kinds of activities for LUC BECUE

356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
22730500. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
32720308. Meubelen, kerk: beton | Furniture, church: concrete
34829909. Shotgun ammunitie: leeg, leeg of geladen | Shotgun ammunition: empty, blank, or loaded
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
72991001. Schuldconsulting of aanpassingsdienst, individuen | Debt counseling or adjustment service, individuals
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij LUC BECUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BECUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BECUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BECUE. Looking for open vacancies in other companies

 • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

 • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

 • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

 • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

 • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

 • Technisch Tekenaar (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

 • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van LUC BECUE in sociale netwerken
Look for responds of LUC BECUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BECUE. Laat een reactie achter voor LUC BECUE. LUC BECUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BECUE. Leave a respond for LUC BECUE. LUC BECUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BECUE op de google maps. Adres en contacten LUC BECUE
Location of LUC BECUE on the google maps. Address and contacts of LUC BECUE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BECUE LUC BECUE: FLGAMMA BELGIE NV | GARAGE NOIRHOMME | 01-NUL EEN | GARAGE DAUBRESSE | MARIE-PIERRE BOIRS

Other related companies as LUC BECUE: FLGAMMA BELGIE NV | GARAGE NOIRHOMME | 01-NUL EEN | GARAGE DAUBRESSE | MARIE-PIERRE BOIRS

LUC BECUE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BECUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02687225341. Het bedrijf LUC BECUE bevindt zich op het adres: BRUGSE STEENWEG 90; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC BECUE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BECUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BECUE, openstaande posities, locatie van LUC BECUE op de kaart.

LUC BECUE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BECUE, company assigned to the tax number BE02687225341. The company LUC BECUE is located at the address: BRUGSE STEENWEG 90; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC BECUE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BECUE is not available. You also can look at reviews of LUC BECUE, open positions, location of LUC BECUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BECUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BECUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BECUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BECUE, employees, financial statistics.