LOUIS VRANCKX

Contactgegevens LOUIS VRANCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS VRANCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS VRANCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROSTAL 29; 2288; GROBBENDONK, België

Telefoon (phone): 14500889 (+32-14500889) 14500889 (+32-14500889)

Fax (fax): +32 (50) 191-32-22 +32 (50) 191-32-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS VRANCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS VRANCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS VRANCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS VRANCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS VRANCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS VRANCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS VRANCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS VRANCKX
Products information LOUIS VRANCKX

BTW identificatienummer (tax): BE02276062011
Ondernemingsnummer: 4480743408
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS VRANCKX
(Get full report from official database of BE for LOUIS VRANCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS VRANCKX
Addition kinds of activities for LOUIS VRANCKX

349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
34999927. Magnetische schilden, metaal | Magnetic shields, metal
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
51990303. honden | Dogs
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents

Werken bij LOUIS VRANCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS VRANCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS VRANCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS VRANCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

 • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

 • Winkelbediende M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SACHA

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Allround schrijnwerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Construct Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

 • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van LOUIS VRANCKX in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS VRANCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS VRANCKX. Laat een reactie achter voor LOUIS VRANCKX. LOUIS VRANCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS VRANCKX. Leave a respond for LOUIS VRANCKX. LOUIS VRANCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS VRANCKX op de google maps. Adres en contacten LOUIS VRANCKX
Location of LOUIS VRANCKX on the google maps. Address and contacts of LOUIS VRANCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS VRANCKX LOUIS VRANCKX: L P Assurances | BOWLING JOYKEN | LAURENCE MARTEAU | MARC DUMEEZ | DANNY VAN KERSCHAVER

Other related companies as LOUIS VRANCKX: L P Assurances | BOWLING JOYKEN | LAURENCE MARTEAU | MARC DUMEEZ | DANNY VAN KERSCHAVER

LOUIS VRANCKX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS VRANCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02276062011. Het bedrijf LOUIS VRANCKX bevindt zich op het adres: ROSTAL 29; 2288; GROBBENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS VRANCKX is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS VRANCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS VRANCKX, openstaande posities, locatie van LOUIS VRANCKX op de kaart.

LOUIS VRANCKX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS VRANCKX, company assigned to the tax number BE02276062011. The company LOUIS VRANCKX is located at the address: ROSTAL 29; 2288; GROBBENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS VRANCKX is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS VRANCKX is not available. You also can look at reviews of LOUIS VRANCKX, open positions, location of LOUIS VRANCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS VRANCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS VRANCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS VRANCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS VRANCKX, employees, financial statistics.