LOUIS STERKENDRIES

Contactgegevens LOUIS STERKENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS STERKENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS STERKENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELLENSTRAAT 14; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11882687 (+32-11882687) 11882687 (+32-11882687)

Fax (fax): +32 (87) 607-74-41 +32 (87) 607-74-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS STERKENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS STERKENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS STERKENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS STERKENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS STERKENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS STERKENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS STERKENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS STERKENDRIES
Products information LOUIS STERKENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE01267791748
Ondernemingsnummer: 4106384277
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS STERKENDRIES
(Get full report from official database of BE for LOUIS STERKENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS STERKENDRIES
Addition kinds of activities for LOUIS STERKENDRIES

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij LOUIS STERKENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS STERKENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS STERKENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS STERKENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

 • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

 • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

 • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

 • Technical Buyer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

 • Projectleider hout (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

 • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

 • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  -*******-

Zoek naar antwoorden van LOUIS STERKENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS STERKENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS STERKENDRIES. Laat een reactie achter voor LOUIS STERKENDRIES. LOUIS STERKENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS STERKENDRIES. Leave a respond for LOUIS STERKENDRIES. LOUIS STERKENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS STERKENDRIES op de google maps. Adres en contacten LOUIS STERKENDRIES
Location of LOUIS STERKENDRIES on the google maps. Address and contacts of LOUIS STERKENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS STERKENDRIES LOUIS STERKENDRIES: VERHOFSTE METAALKONSTRUKTIES | LODEWYK KEMPS | AMITAX VALENTIN-WILLAERT | RODE KRUIS MERELBEKE | HUGO MOERENHOUT

Other related companies as LOUIS STERKENDRIES: VERHOFSTE METAALKONSTRUKTIES | LODEWYK KEMPS | AMITAX VALENTIN-WILLAERT | RODE KRUIS MERELBEKE | HUGO MOERENHOUT

LOUIS STERKENDRIES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS STERKENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01267791748. Het bedrijf LOUIS STERKENDRIES bevindt zich op het adres: PELLENSTRAAT 14; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS STERKENDRIES is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS STERKENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS STERKENDRIES, openstaande posities, locatie van LOUIS STERKENDRIES op de kaart.

LOUIS STERKENDRIES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS STERKENDRIES, company assigned to the tax number BE01267791748. The company LOUIS STERKENDRIES is located at the address: PELLENSTRAAT 14; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS STERKENDRIES is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS STERKENDRIES is not available. You also can look at reviews of LOUIS STERKENDRIES, open positions, location of LOUIS STERKENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS STERKENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS STERKENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS STERKENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS STERKENDRIES, employees, financial statistics.