LOUIS JACOBS

Contactgegevens LOUIS JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 1; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 16788289 (+32-16788289) 16788289 (+32-16788289)

Fax (fax): +32 (57) 615-83-36 +32 (57) 615-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS JACOBS
Products information LOUIS JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE02934417724
Ondernemingsnummer: 5654357910
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS JACOBS
(Get full report from official database of BE for LOUIS JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS JACOBS
Addition kinds of activities for LOUIS JACOBS

8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
50720403. Kopspijkers | Tacks
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry

Werken bij LOUIS JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

 • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

 • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

 • Toonzaalverkoper (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

 • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: DEN DOORN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

 • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Psylodie

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

 • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: LA BRASSERIE

  Type: Flexijob

  flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van LOUIS JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS JACOBS. Laat een reactie achter voor LOUIS JACOBS. LOUIS JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS JACOBS. Leave a respond for LOUIS JACOBS. LOUIS JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS JACOBS op de google maps. Adres en contacten LOUIS JACOBS
Location of LOUIS JACOBS on the google maps. Address and contacts of LOUIS JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS JACOBS LOUIS JACOBS: BBL | Meulemans J | A LA POMPE DE CUIVRE | M.S. GOUY | JAN GOESAERT

Other related companies as LOUIS JACOBS: BBL | Meulemans J | A LA POMPE DE CUIVRE | M.S. GOUY | JAN GOESAERT

LOUIS JACOBS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02934417724. Het bedrijf LOUIS JACOBS bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 1; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS JACOBS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS JACOBS, openstaande posities, locatie van LOUIS JACOBS op de kaart.

LOUIS JACOBS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS JACOBS, company assigned to the tax number BE02934417724. The company LOUIS JACOBS is located at the address: ZANDSTRAAT 1; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS JACOBS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS JACOBS is not available. You also can look at reviews of LOUIS JACOBS, open positions, location of LOUIS JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS JACOBS, employees, financial statistics.