LIMBURGS PROEFBEDRIJF

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • LIMBURGS PROEFBEDRIJF
Private companiesPersonal Services • LIMBURGS PROEFBEDRIJF

Contactgegevens LIMBURGS PROEFBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMBURGS PROEFBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMBURGS PROEFBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSESTEENWEG 38; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11425982 (+32-11425982) 11425982 (+32-11425982)

Fax (fax): +32 (56) 239-52-29 +32 (56) 239-52-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMBURGS PROEFBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMBURGS PROEFBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMBURGS PROEFBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMBURGS PROEFBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMBURGS PROEFBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMBURGS PROEFBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMBURGS PROEFBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMBURGS PROEFBEDRIJF
Products information LIMBURGS PROEFBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE07234741210
Ondernemingsnummer: 1447967529
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMBURGS PROEFBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for LIMBURGS PROEFBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMBURGS PROEFBEDRIJF
Addition kinds of activities for LIMBURGS PROEFBEDRIJF

505200. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
39110102. Kraag- / manchetknopen, kostbaar / halffabriek of steen | Collar/cuff buttons, precious/semiprecious metal or stone
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
47890301. Cabines, getrokken paard: te huur | Cabs, horse drawn: for hire
51549904. Hogs | Hogs
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded

Werken bij LIMBURGS PROEFBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMBURGS PROEFBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMBURGS PROEFBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMBURGS PROEFBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

 • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Studentenjob

  Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mourik

  Type: Vaste Job

  Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

 • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

 • Teamleader (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]eco-serv.be

Zoek naar antwoorden van LIMBURGS PROEFBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of LIMBURGS PROEFBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMBURGS PROEFBEDRIJF. Laat een reactie achter voor LIMBURGS PROEFBEDRIJF. LIMBURGS PROEFBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMBURGS PROEFBEDRIJF. Leave a respond for LIMBURGS PROEFBEDRIJF. LIMBURGS PROEFBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMBURGS PROEFBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten LIMBURGS PROEFBEDRIJF
Location of LIMBURGS PROEFBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of LIMBURGS PROEFBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMBURGS PROEFBEDRIJF LIMBURGS PROEFBEDRIJF: Matthys I | Keiberg Jeugdsport | EMDS INTERNATIONAL | ARCHEL | S. MEYSMAN

Other related companies as LIMBURGS PROEFBEDRIJF: Matthys I | Keiberg Jeugdsport | EMDS INTERNATIONAL | ARCHEL | S. MEYSMAN

LIMBURGS PROEFBEDRIJF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMBURGS PROEFBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234741210. Het bedrijf LIMBURGS PROEFBEDRIJF bevindt zich op het adres: HASSELTSESTEENWEG 38; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIMBURGS PROEFBEDRIJF is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMBURGS PROEFBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMBURGS PROEFBEDRIJF, openstaande posities, locatie van LIMBURGS PROEFBEDRIJF op de kaart.

LIMBURGS PROEFBEDRIJF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMBURGS PROEFBEDRIJF, company assigned to the tax number BE07234741210. The company LIMBURGS PROEFBEDRIJF is located at the address: HASSELTSESTEENWEG 38; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIMBURGS PROEFBEDRIJF is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMBURGS PROEFBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of LIMBURGS PROEFBEDRIJF, open positions, location of LIMBURGS PROEFBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMBURGS PROEFBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMBURGS PROEFBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMBURGS PROEFBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMBURGS PROEFBEDRIJF, employees, financial statistics.