LEOPOLD NELIS

Contactgegevens LEOPOLD NELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD NELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD NELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SOETEBEEK 52; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 89462095 (+32-89462095) 89462095 (+32-89462095)

Fax (fax): +32 (67) 302-29-31 +32 (67) 302-29-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD NELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD NELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD NELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD NELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD NELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD NELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD NELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD NELIS
Products information LEOPOLD NELIS

BTW identificatienummer (tax): BE01686096191
Ondernemingsnummer: 2550445556
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD NELIS
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD NELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD NELIS
Addition kinds of activities for LEOPOLD NELIS

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
22810203. Manmade stapelvezel garens, gespin | Manmade staple fiber yarn, spun
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
39990809. Miniaturen | Miniatures
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij LEOPOLD NELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD NELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD NELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD NELIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

 • Keukenplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

 • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

 • Service technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

 • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

 • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ST VINCENTIUS

  Type: Studentenjob

  Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

 • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

  Type: Flexijob

  Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD NELIS in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD NELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD NELIS. Laat een reactie achter voor LEOPOLD NELIS. LEOPOLD NELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD NELIS. Leave a respond for LEOPOLD NELIS. LEOPOLD NELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD NELIS op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD NELIS
Location of LEOPOLD NELIS on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD NELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD NELIS LEOPOLD NELIS: P. GIGOT | MICHELE DRAPPA | VERBEECK PACKAGING | K.I.K. | B.B.C. BEST OF ROUHEID

Other related companies as LEOPOLD NELIS: P. GIGOT | MICHELE DRAPPA | VERBEECK PACKAGING | K.I.K. | B.B.C. BEST OF ROUHEID

LEOPOLD NELIS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD NELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01686096191. Het bedrijf LEOPOLD NELIS bevindt zich op het adres: SOETEBEEK 52; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEOPOLD NELIS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD NELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD NELIS, openstaande posities, locatie van LEOPOLD NELIS op de kaart.

LEOPOLD NELIS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD NELIS, company assigned to the tax number BE01686096191. The company LEOPOLD NELIS is located at the address: SOETEBEEK 52; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEOPOLD NELIS is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD NELIS is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD NELIS, open positions, location of LEOPOLD NELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD NELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD NELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD NELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD NELIS, employees, financial statistics.