LEOPOLD MEERMANS

Contactgegevens LEOPOLD MEERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD MEERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD MEERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEIDESTRAAT 4; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11792029 (+32-11792029) 11792029 (+32-11792029)

Fax (fax): +32 (57) 257-47-25 +32 (57) 257-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD MEERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD MEERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD MEERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD MEERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD MEERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD MEERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD MEERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD MEERMANS
Products information LEOPOLD MEERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01291412353
Ondernemingsnummer: 5507690429
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD MEERMANS
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD MEERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD MEERMANS
Addition kinds of activities for LEOPOLD MEERMANS

22111303. Plisse crepe, katoen | Plisse crepe, cotton
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij LEOPOLD MEERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD MEERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD MEERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD MEERMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

  Regio: WESTMEERBEEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

 • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

 • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

 • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VG-BUILD

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

 • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: HOCKE

  Type: Vaste Job

  Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

 • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD MEERMANS in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD MEERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD MEERMANS. Laat een reactie achter voor LEOPOLD MEERMANS. LEOPOLD MEERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD MEERMANS. Leave a respond for LEOPOLD MEERMANS. LEOPOLD MEERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD MEERMANS op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD MEERMANS
Location of LEOPOLD MEERMANS on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD MEERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD MEERMANS LEOPOLD MEERMANS: FORTIS | TONY MOTMANS | MAISON PIRON GEORGES | VIVIANE STROOBANTS | PASCAL CALLE

Other related companies as LEOPOLD MEERMANS: FORTIS | TONY MOTMANS | MAISON PIRON GEORGES | VIVIANE STROOBANTS | PASCAL CALLE

LEOPOLD MEERMANS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD MEERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291412353. Het bedrijf LEOPOLD MEERMANS bevindt zich op het adres: WEIDESTRAAT 4; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEOPOLD MEERMANS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD MEERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD MEERMANS, openstaande posities, locatie van LEOPOLD MEERMANS op de kaart.

LEOPOLD MEERMANS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD MEERMANS, company assigned to the tax number BE01291412353. The company LEOPOLD MEERMANS is located at the address: WEIDESTRAAT 4; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEOPOLD MEERMANS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD MEERMANS is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD MEERMANS, open positions, location of LEOPOLD MEERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD MEERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD MEERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD MEERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD MEERMANS, employees, financial statistics.