LEON VAEL

Contactgegevens LEON VAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEON VAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEON VAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 11; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705368 (+32-37705368) 37705368 (+32-37705368)

Fax (fax): +32 (15) 162-25-30 +32 (15) 162-25-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEON VAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEON VAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEON VAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEON VAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEON VAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEON VAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEON VAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEON VAEL
Products information LEON VAEL

BTW identificatienummer (tax): BE07282257080
Ondernemingsnummer: 2801757812
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEON VAEL
(Get full report from official database of BE for LEON VAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEON VAEL
Addition kinds of activities for LEON VAEL

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
355999. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij LEON VAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEON VAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEON VAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEON VAEL. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC frezer (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

 • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

 • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

 • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

 • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PAGODE BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

 • Technieker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMPS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

 • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

 • Gerant (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

 • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: BACK2FRONT

  Type: Flexijob

  Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van LEON VAEL in sociale netwerken
Look for responds of LEON VAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEON VAEL. Laat een reactie achter voor LEON VAEL. LEON VAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEON VAEL. Leave a respond for LEON VAEL. LEON VAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEON VAEL op de google maps. Adres en contacten LEON VAEL
Location of LEON VAEL on the google maps. Address and contacts of LEON VAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEON VAEL LEON VAEL: FLDARDENNE JR & CIE | FLSOCIETE DES METAUX ETS HAARSCHER SA | VANHOOF E. & FILS | CHRISTIAAN CLAEYS | De Maertelaere L

Other related companies as LEON VAEL: FLDARDENNE JR & CIE | FLSOCIETE DES METAUX ETS HAARSCHER SA | VANHOOF E. & FILS | CHRISTIAAN CLAEYS | De Maertelaere L

LEON VAEL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEON VAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07282257080. Het bedrijf LEON VAEL bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 11; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEON VAEL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEON VAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEON VAEL, openstaande posities, locatie van LEON VAEL op de kaart.

LEON VAEL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEON VAEL, company assigned to the tax number BE07282257080. The company LEON VAEL is located at the address: STATIONSTRAAT 11; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEON VAEL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEON VAEL is not available. You also can look at reviews of LEON VAEL, open positions, location of LEON VAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEON VAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEON VAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEON VAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEON VAEL, employees, financial statistics.