KUYPERS-WILLAERT

Contactgegevens KUYPERS-WILLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KUYPERS-WILLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KUYPERS-WILLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PREDIKBOOMSTRAAT 23; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51501886 (+32-51501886) 51501886 (+32-51501886)

Fax (fax): +32 (10) 487-34-74 +32 (10) 487-34-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KUYPERS-WILLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KUYPERS-WILLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KUYPERS-WILLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KUYPERS-WILLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KUYPERS-WILLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KUYPERS-WILLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KUYPERS-WILLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KUYPERS-WILLAERT
Products information KUYPERS-WILLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02888000488
Ondernemingsnummer: 7505279541
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KUYPERS-WILLAERT
(Get full report from official database of BE for KUYPERS-WILLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KUYPERS-WILLAERT
Addition kinds of activities for KUYPERS-WILLAERT

703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
73899912. Document reliëf | Document embossing
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop

Werken bij KUYPERS-WILLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KUYPERS-WILLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KUYPERS-WILLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KUYPERS-WILLAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

 • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

 • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

 • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

 • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

 • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: House of Talents

  Type: Vaste Job

  Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

 • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Werfreserve

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

  Type: Flexijob

  onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van KUYPERS-WILLAERT in sociale netwerken
Look for responds of KUYPERS-WILLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KUYPERS-WILLAERT. Laat een reactie achter voor KUYPERS-WILLAERT. KUYPERS-WILLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KUYPERS-WILLAERT. Leave a respond for KUYPERS-WILLAERT. KUYPERS-WILLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KUYPERS-WILLAERT op de google maps. Adres en contacten KUYPERS-WILLAERT
Location of KUYPERS-WILLAERT on the google maps. Address and contacts of KUYPERS-WILLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come KUYPERS-WILLAERT KUYPERS-WILLAERT: CONTAINERPARK RUDDERVOORDE | Horsewhip BVBA | MAGDA VAN CAUWENBERGHE | B. HALUT | M. FRIPPIAT

Other related companies as KUYPERS-WILLAERT: CONTAINERPARK RUDDERVOORDE | Horsewhip BVBA | MAGDA VAN CAUWENBERGHE | B. HALUT | M. FRIPPIAT

KUYPERS-WILLAERT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KUYPERS-WILLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02888000488. Het bedrijf KUYPERS-WILLAERT bevindt zich op het adres: PREDIKBOOMSTRAAT 23; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 166,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KUYPERS-WILLAERT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KUYPERS-WILLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KUYPERS-WILLAERT, openstaande posities, locatie van KUYPERS-WILLAERT op de kaart.

KUYPERS-WILLAERT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KUYPERS-WILLAERT, company assigned to the tax number BE02888000488. The company KUYPERS-WILLAERT is located at the address: PREDIKBOOMSTRAAT 23; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 166,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KUYPERS-WILLAERT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KUYPERS-WILLAERT is not available. You also can look at reviews of KUYPERS-WILLAERT, open positions, location of KUYPERS-WILLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KUYPERS-WILLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KUYPERS-WILLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KUYPERS-WILLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KUYPERS-WILLAERT, employees, financial statistics.