KRISTOF MARTENS

Contactgegevens KRISTOF MARTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTOF MARTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTOF MARTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTERMOLENSTRAAT 1; 9971; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93772940 (+32-93772940) 93772940 (+32-93772940)

Fax (fax): +32 (4) 669-10-23 +32 (4) 669-10-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTOF MARTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTOF MARTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTOF MARTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTOF MARTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTOF MARTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTOF MARTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTOF MARTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTOF MARTENS
Products information KRISTOF MARTENS

BTW identificatienummer (tax): BE09659973144
Ondernemingsnummer: 6349517822
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTOF MARTENS
(Get full report from official database of BE for KRISTOF MARTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTOF MARTENS
Addition kinds of activities for KRISTOF MARTENS

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
344399. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij KRISTOF MARTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTOF MARTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTOF MARTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTOF MARTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

 • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

 • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: KEMPENLAND

  Type: Vaste Job

  Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

 • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • CHAUFFEUR C (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

 • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

 • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

 • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

 • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van KRISTOF MARTENS in sociale netwerken
Look for responds of KRISTOF MARTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTOF MARTENS. Laat een reactie achter voor KRISTOF MARTENS. KRISTOF MARTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTOF MARTENS. Leave a respond for KRISTOF MARTENS. KRISTOF MARTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTOF MARTENS op de google maps. Adres en contacten KRISTOF MARTENS
Location of KRISTOF MARTENS on the google maps. Address and contacts of KRISTOF MARTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTOF MARTENS KRISTOF MARTENS: CITIBANK | R.C. HET ZADEL | NO?L J-PH | JOSEPH THIJS | Euro Fish Equipment SA

Other related companies as KRISTOF MARTENS: CITIBANK | R.C. HET ZADEL | NO?L J-PH | JOSEPH THIJS | Euro Fish Equipment SA

KRISTOF MARTENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTOF MARTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659973144. Het bedrijf KRISTOF MARTENS bevindt zich op het adres: WESTERMOLENSTRAAT 1; 9971; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KRISTOF MARTENS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTOF MARTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTOF MARTENS, openstaande posities, locatie van KRISTOF MARTENS op de kaart.

KRISTOF MARTENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTOF MARTENS, company assigned to the tax number BE09659973144. The company KRISTOF MARTENS is located at the address: WESTERMOLENSTRAAT 1; 9971; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KRISTOF MARTENS is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTOF MARTENS is not available. You also can look at reviews of KRISTOF MARTENS, open positions, location of KRISTOF MARTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTOF MARTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTOF MARTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTOF MARTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTOF MARTENS, employees, financial statistics.