KOEN GADEYNE

Contactgegevens KOEN GADEYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN GADEYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN GADEYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDELSTRAAT 20; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51588491 (+32-51588491) 51588491 (+32-51588491)

Fax (fax): +32 (13) 271-87-17 +32 (13) 271-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN GADEYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN GADEYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN GADEYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN GADEYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN GADEYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN GADEYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN GADEYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN GADEYNE
Products information KOEN GADEYNE

BTW identificatienummer (tax): BE01775634765
Ondernemingsnummer: 7234466552
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN GADEYNE
(Get full report from official database of BE for KOEN GADEYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN GADEYNE
Addition kinds of activities for KOEN GADEYNE

399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
13819905. Service boren | Service well drilling
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper

Werken bij KOEN GADEYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN GADEYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN GADEYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN GADEYNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

 • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

 • Student verkoop (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ZEEMAN

  Type: Studentenjob

  Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

 • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MBS Group

  Type: Vaste Job

  MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

 • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

 • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van KOEN GADEYNE in sociale netwerken
Look for responds of KOEN GADEYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN GADEYNE. Laat een reactie achter voor KOEN GADEYNE. KOEN GADEYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN GADEYNE. Leave a respond for KOEN GADEYNE. KOEN GADEYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN GADEYNE op de google maps. Adres en contacten KOEN GADEYNE
Location of KOEN GADEYNE on the google maps. Address and contacts of KOEN GADEYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN GADEYNE KOEN GADEYNE: FLSOCOMAR SPRL | FONTAINE D'ATHENA | Sommereyns M | ABC REMORQUES | CHAUFFAGE A. ANTOINE

Other related companies as KOEN GADEYNE: FLSOCOMAR SPRL | FONTAINE D'ATHENA | Sommereyns M | ABC REMORQUES | CHAUFFAGE A. ANTOINE

KOEN GADEYNE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN GADEYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775634765. Het bedrijf KOEN GADEYNE bevindt zich op het adres: MIDDELSTRAAT 20; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KOEN GADEYNE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN GADEYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN GADEYNE, openstaande posities, locatie van KOEN GADEYNE op de kaart.

KOEN GADEYNE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN GADEYNE, company assigned to the tax number BE01775634765. The company KOEN GADEYNE is located at the address: MIDDELSTRAAT 20; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KOEN GADEYNE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN GADEYNE is not available. You also can look at reviews of KOEN GADEYNE, open positions, location of KOEN GADEYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN GADEYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN GADEYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN GADEYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN GADEYNE, employees, financial statistics.