KOEN CLAERHOUT

Contactgegevens KOEN CLAERHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN CLAERHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN CLAERHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERLORENHOEK 7; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56666565 (+32-56666565) 56666565 (+32-56666565)

Fax (fax): +32 (58) 618-14-64 +32 (58) 618-14-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN CLAERHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN CLAERHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN CLAERHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN CLAERHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN CLAERHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN CLAERHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN CLAERHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN CLAERHOUT
Products information KOEN CLAERHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04725463867
Ondernemingsnummer: 7885955810
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN CLAERHOUT
(Get full report from official database of BE for KOEN CLAERHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN CLAERHOUT
Addition kinds of activities for KOEN CLAERHOUT

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
29110405. Paraffine | Paraffin wax
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
37310102. Vrachtvaartuigen, bouw en reparatie | Cargo vessels, building and repairing

Werken bij KOEN CLAERHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN CLAERHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN CLAERHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN CLAERHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

 • Heftruckbestuurder (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

  Regio: HALMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Studentenjob

  Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

 • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HERDERSHOVE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

 • Treasury Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KAPEL 16

  Type: Flexijob

  Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van KOEN CLAERHOUT in sociale netwerken
Look for responds of KOEN CLAERHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN CLAERHOUT. Laat een reactie achter voor KOEN CLAERHOUT. KOEN CLAERHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN CLAERHOUT. Leave a respond for KOEN CLAERHOUT. KOEN CLAERHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN CLAERHOUT op de google maps. Adres en contacten KOEN CLAERHOUT
Location of KOEN CLAERHOUT on the google maps. Address and contacts of KOEN CLAERHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN CLAERHOUT KOEN CLAERHOUT: WC 2000 SA | AMADEUS | P.H. DIAMOND CO | ICI PARIS XL | Guy Poelvoorde

Other related companies as KOEN CLAERHOUT: WC 2000 SA | AMADEUS | P.H. DIAMOND CO | ICI PARIS XL | Guy Poelvoorde

KOEN CLAERHOUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN CLAERHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725463867. Het bedrijf KOEN CLAERHOUT bevindt zich op het adres: VERLORENHOEK 7; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van KOEN CLAERHOUT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN CLAERHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN CLAERHOUT, openstaande posities, locatie van KOEN CLAERHOUT op de kaart.

KOEN CLAERHOUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN CLAERHOUT, company assigned to the tax number BE04725463867. The company KOEN CLAERHOUT is located at the address: VERLORENHOEK 7; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of KOEN CLAERHOUT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN CLAERHOUT is not available. You also can look at reviews of KOEN CLAERHOUT, open positions, location of KOEN CLAERHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN CLAERHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN CLAERHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN CLAERHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN CLAERHOUT, employees, financial statistics.