JULIEN LANCKRIET

Contactgegevens JULIEN LANCKRIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN LANCKRIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN LANCKRIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISELEDESTEENWEG 17; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655606 (+32-51655606) 51655606 (+32-51655606)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN LANCKRIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN LANCKRIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN LANCKRIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN LANCKRIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN LANCKRIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN LANCKRIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN LANCKRIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN LANCKRIET
Products information JULIEN LANCKRIET

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN LANCKRIET
(Get full report from official database of BE for JULIEN LANCKRIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN LANCKRIET
Addition kinds of activities for JULIEN LANCKRIET

335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
14229903. Krijt mijnbouw, verpletterd en gebroken-steengroeven | Chalk mining, crushed and broken-quarrying
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service
96410401. Regulering van de landbouwmarketing, federale overheid | Regulation of agricultural marketing, federal government

Werken bij JULIEN LANCKRIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN LANCKRIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN LANCKRIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN LANCKRIET. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

 • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

 • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

 • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CVDO THUISHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

 • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: START PEOPLE AALST

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE POTTEKIJKER

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

 • Allround System Engineer (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

Zoek naar antwoorden van JULIEN LANCKRIET in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN LANCKRIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN LANCKRIET. Laat een reactie achter voor JULIEN LANCKRIET. JULIEN LANCKRIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN LANCKRIET. Leave a respond for JULIEN LANCKRIET. JULIEN LANCKRIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN LANCKRIET op de google maps. Adres en contacten JULIEN LANCKRIET
Location of JULIEN LANCKRIET on the google maps. Address and contacts of JULIEN LANCKRIET

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN LANCKRIET JULIEN LANCKRIET: GB CONTACT | Van Den Bosch | TATZIO | COMPUNET SYSTEMS SOLUTIONS | JOSEPH PULINX

Other related companies as JULIEN LANCKRIET: GB CONTACT | Van Den Bosch | TATZIO | COMPUNET SYSTEMS SOLUTIONS | JOSEPH PULINX

JULIEN LANCKRIET is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN LANCKRIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf JULIEN LANCKRIET bevindt zich op het adres: RUISELEDESTEENWEG 17; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULIEN LANCKRIET is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN LANCKRIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN LANCKRIET, openstaande posities, locatie van JULIEN LANCKRIET op de kaart.

JULIEN LANCKRIET is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN LANCKRIET, company assigned to the tax number BE08350402832. The company JULIEN LANCKRIET is located at the address: RUISELEDESTEENWEG 17; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULIEN LANCKRIET is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN LANCKRIET is not available. You also can look at reviews of JULIEN LANCKRIET, open positions, location of JULIEN LANCKRIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN LANCKRIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN LANCKRIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN LANCKRIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN LANCKRIET, employees, financial statistics.