JULES VANDERVEKEN

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • JULES VANDERVEKEN
Private companiesPersonal Services • JULES VANDERVEKEN

Contactgegevens JULES VANDERVEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULES VANDERVEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULES VANDERVEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINEVELDSTRAAT 114; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16813432 (+32-16813432) 16813432 (+32-16813432)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULES VANDERVEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULES VANDERVEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULES VANDERVEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULES VANDERVEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULES VANDERVEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULES VANDERVEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULES VANDERVEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULES VANDERVEKEN
Products information JULES VANDERVEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULES VANDERVEKEN
(Get full report from official database of BE for JULES VANDERVEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULES VANDERVEKEN
Addition kinds of activities for JULES VANDERVEKEN

573101. antennes | Antennas
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
50630600. batterijen | Batteries
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec
57340200. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
64110105. Adviesdienst van polishouders | Policyholders' consulting service
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
94119903. Onderwijsstatistiek centrum, overheid | Education statistics center, government

Werken bij JULES VANDERVEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULES VANDERVEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULES VANDERVEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULES VANDERVEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

 • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

 • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

 • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

 • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Krëfel

  Type: Vaste Job

  Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

 • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Select HR Brugge

  Type: Vaste Job

  Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

 • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: P.A.S. Security bvba

  Type: Werfreserve

  P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

 • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

  Regio: OOSTVLETEREN

  Bedrijf: VLETERHOF

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van JULES VANDERVEKEN in sociale netwerken
Look for responds of JULES VANDERVEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULES VANDERVEKEN. Laat een reactie achter voor JULES VANDERVEKEN. JULES VANDERVEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULES VANDERVEKEN. Leave a respond for JULES VANDERVEKEN. JULES VANDERVEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULES VANDERVEKEN op de google maps. Adres en contacten JULES VANDERVEKEN
Location of JULES VANDERVEKEN on the google maps. Address and contacts of JULES VANDERVEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JULES VANDERVEKEN JULES VANDERVEKEN: Banque Bruxelles Lambert SA | MATHIEU STOURME | Lucatelli SPRL | BART DEKONINCK | L.B.A. C & C

Other related companies as JULES VANDERVEKEN: Banque Bruxelles Lambert SA | MATHIEU STOURME | Lucatelli SPRL | BART DEKONINCK | L.B.A. C & C

JULES VANDERVEKEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULES VANDERVEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf JULES VANDERVEKEN bevindt zich op het adres: KLEINEVELDSTRAAT 114; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULES VANDERVEKEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULES VANDERVEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULES VANDERVEKEN, openstaande posities, locatie van JULES VANDERVEKEN op de kaart.

JULES VANDERVEKEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULES VANDERVEKEN, company assigned to the tax number BE08428680419. The company JULES VANDERVEKEN is located at the address: KLEINEVELDSTRAAT 114; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULES VANDERVEKEN is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JULES VANDERVEKEN is not available. You also can look at reviews of JULES VANDERVEKEN, open positions, location of JULES VANDERVEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULES VANDERVEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULES VANDERVEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULES VANDERVEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULES VANDERVEKEN, employees, financial statistics.