JOZEF LENJOU

Contactgegevens JOZEF LENJOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF LENJOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF LENJOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILLEBEEK 98; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37550159 (+32-37550159) 37550159 (+32-37550159)

Fax (fax): +32 (69) 222-38-86 +32 (69) 222-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF LENJOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF LENJOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF LENJOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF LENJOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF LENJOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF LENJOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF LENJOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF LENJOU
Products information JOZEF LENJOU

BTW identificatienummer (tax): BE06774688720
Ondernemingsnummer: 7224853515
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF LENJOU
(Get full report from official database of BE for JOZEF LENJOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF LENJOU
Addition kinds of activities for JOZEF LENJOU

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade

Werken bij JOZEF LENJOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF LENJOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF LENJOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF LENJOU. Looking for open vacancies in other companies

 • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

 • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

  Type: Vaste Job

  Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

 • (Assistent) Architect (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

 • psycholoog (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

 • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

 • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GALJOEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van JOZEF LENJOU in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF LENJOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF LENJOU. Laat een reactie achter voor JOZEF LENJOU. JOZEF LENJOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF LENJOU. Leave a respond for JOZEF LENJOU. JOZEF LENJOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF LENJOU op de google maps. Adres en contacten JOZEF LENJOU
Location of JOZEF LENJOU on the google maps. Address and contacts of JOZEF LENJOU

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF LENJOU JOZEF LENJOU: Chris VZW | DISCO-RENT | Optiek Lambert BVBA | HUIS IDI | MAURICE ARNOULD

Other related companies as JOZEF LENJOU: Chris VZW | DISCO-RENT | Optiek Lambert BVBA | HUIS IDI | MAURICE ARNOULD

JOZEF LENJOU is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF LENJOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06774688720. Het bedrijf JOZEF LENJOU bevindt zich op het adres: ZILLEBEEK 98; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF LENJOU is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF LENJOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF LENJOU, openstaande posities, locatie van JOZEF LENJOU op de kaart.

JOZEF LENJOU is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF LENJOU, company assigned to the tax number BE06774688720. The company JOZEF LENJOU is located at the address: ZILLEBEEK 98; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF LENJOU is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF LENJOU is not available. You also can look at reviews of JOZEF LENJOU, open positions, location of JOZEF LENJOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF LENJOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF LENJOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF LENJOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF LENJOU, employees, financial statistics.