JOZEF LEMMENS

Contactgegevens JOZEF LEMMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF LEMMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF LEMMENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIEVROUWKENSBOSCHSTRAAT 2; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13336756 (+32-13336756) 13336756 (+32-13336756)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF LEMMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF LEMMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF LEMMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF LEMMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF LEMMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF LEMMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF LEMMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF LEMMENS
Products information JOZEF LEMMENS

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF LEMMENS
(Get full report from official database of BE for JOZEF LEMMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF LEMMENS
Addition kinds of activities for JOZEF LEMMENS

072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
17990103. Installatie van speelplaatsconstructies en apparatuur | Playground construction and equipment installation
22119904. Badmatten, katoen | Bathmats, cotton
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
36259905. Controles voor instelbare snelheid aandrijvingen | Controls for adjustable speed drives
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'

Werken bij JOZEF LEMMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF LEMMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF LEMMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF LEMMENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

 • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

 • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

   Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

 • Student slagerij (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

 • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: G.L.K.

  Type: Vaste Job

  Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

 • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: VTC

  Type: Werfreserve

  Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van JOZEF LEMMENS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF LEMMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF LEMMENS. Laat een reactie achter voor JOZEF LEMMENS. JOZEF LEMMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF LEMMENS. Leave a respond for JOZEF LEMMENS. JOZEF LEMMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF LEMMENS op de google maps. Adres en contacten JOZEF LEMMENS
Location of JOZEF LEMMENS on the google maps. Address and contacts of JOZEF LEMMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF LEMMENS JOZEF LEMMENS: BEACH SNOOKER | Het Bourgondisch Huis BVBA | Bruffaerts Constant | CARLOS DEMUYNCK | MATTERNE

Other related companies as JOZEF LEMMENS: BEACH SNOOKER | Het Bourgondisch Huis BVBA | Bruffaerts Constant | CARLOS DEMUYNCK | MATTERNE

JOZEF LEMMENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF LEMMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf JOZEF LEMMENS bevindt zich op het adres: LIEVROUWKENSBOSCHSTRAAT 2; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF LEMMENS is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF LEMMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF LEMMENS, openstaande posities, locatie van JOZEF LEMMENS op de kaart.

JOZEF LEMMENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF LEMMENS, company assigned to the tax number BE03210449218. The company JOZEF LEMMENS is located at the address: LIEVROUWKENSBOSCHSTRAAT 2; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF LEMMENS is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF LEMMENS is not available. You also can look at reviews of JOZEF LEMMENS, open positions, location of JOZEF LEMMENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF LEMMENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF LEMMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF LEMMENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF LEMMENS, employees, financial statistics.