JOZEF DESMIDT

Contactgegevens JOZEF DESMIDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF DESMIDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF DESMIDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAAPSDREEF 3BA; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656535 (+32-51656535) 51656535 (+32-51656535)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF DESMIDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF DESMIDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF DESMIDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF DESMIDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF DESMIDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF DESMIDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF DESMIDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF DESMIDT
Products information JOZEF DESMIDT

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF DESMIDT
(Get full report from official database of BE for JOZEF DESMIDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF DESMIDT
Addition kinds of activities for JOZEF DESMIDT

20770103. Vleesmaaltijd en tankage, behalve als diervoeder | Meat meal and tankage, except as animal feed
22110802. Boter doekjes | Butter cloths
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
34430702. Breechings, metalen plaat | Breechings, metal plate
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural

Werken bij JOZEF DESMIDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF DESMIDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF DESMIDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF DESMIDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

 • Service Technieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

 • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

 • Jobstudent (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Isomasters

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van JOZEF DESMIDT in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF DESMIDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF DESMIDT. Laat een reactie achter voor JOZEF DESMIDT. JOZEF DESMIDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF DESMIDT. Leave a respond for JOZEF DESMIDT. JOZEF DESMIDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF DESMIDT op de google maps. Adres en contacten JOZEF DESMIDT
Location of JOZEF DESMIDT on the google maps. Address and contacts of JOZEF DESMIDT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF DESMIDT JOZEF DESMIDT: Meeus L | ABM-Services | BANCONTACT-MISTER CASH | ALBERT COPPIN | DENIS DUYCK

Other related companies as JOZEF DESMIDT: Meeus L | ABM-Services | BANCONTACT-MISTER CASH | ALBERT COPPIN | DENIS DUYCK

JOZEF DESMIDT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF DESMIDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf JOZEF DESMIDT bevindt zich op het adres: SCHAAPSDREEF 3BA; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF DESMIDT is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF DESMIDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF DESMIDT, openstaande posities, locatie van JOZEF DESMIDT op de kaart.

JOZEF DESMIDT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF DESMIDT, company assigned to the tax number BE03299438476. The company JOZEF DESMIDT is located at the address: SCHAAPSDREEF 3BA; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF DESMIDT is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF DESMIDT is not available. You also can look at reviews of JOZEF DESMIDT, open positions, location of JOZEF DESMIDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF DESMIDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF DESMIDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF DESMIDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF DESMIDT, employees, financial statistics.