JORIS POISMANS

Contactgegevens JORIS POISMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JORIS POISMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JORIS POISMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POPULIERENSTRAAT 7; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12237419 (+32-12237419) 12237419 (+32-12237419)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JORIS POISMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JORIS POISMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JORIS POISMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JORIS POISMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JORIS POISMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JORIS POISMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JORIS POISMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JORIS POISMANS
Products information JORIS POISMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JORIS POISMANS
(Get full report from official database of BE for JORIS POISMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JORIS POISMANS
Addition kinds of activities for JORIS POISMANS

283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
20860102. Lemonade: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Lemonade: packaged in cans, bottles, etc.
25999902. Bowling-inrichting meubels | Bowling establishment furniture
31110204. Welting leer | Welting leather
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals

Werken bij JORIS POISMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JORIS POISMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JORIS POISMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JORIS POISMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van JORIS POISMANS in sociale netwerken
Look for responds of JORIS POISMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JORIS POISMANS. Laat een reactie achter voor JORIS POISMANS. JORIS POISMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JORIS POISMANS. Leave a respond for JORIS POISMANS. JORIS POISMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JORIS POISMANS op de google maps. Adres en contacten JORIS POISMANS
Location of JORIS POISMANS on the google maps. Address and contacts of JORIS POISMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JORIS POISMANS JORIS POISMANS: PCP BELGIUM SA | MASSA MEUBEL | Atelier Reine Fabiola | H.E.-CAT. SOCIALE | NO?LLE DE VISSCHER

Other related companies as JORIS POISMANS: PCP BELGIUM SA | MASSA MEUBEL | Atelier Reine Fabiola | H.E.-CAT. SOCIALE | NO?LLE DE VISSCHER

JORIS POISMANS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JORIS POISMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf JORIS POISMANS bevindt zich op het adres: POPULIERENSTRAAT 7; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JORIS POISMANS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JORIS POISMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JORIS POISMANS, openstaande posities, locatie van JORIS POISMANS op de kaart.

JORIS POISMANS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JORIS POISMANS, company assigned to the tax number BE01458404541. The company JORIS POISMANS is located at the address: POPULIERENSTRAAT 7; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JORIS POISMANS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JORIS POISMANS is not available. You also can look at reviews of JORIS POISMANS, open positions, location of JORIS POISMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JORIS POISMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JORIS POISMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JORIS POISMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JORIS POISMANS, employees, financial statistics.