MARTIN LINSSEN & CO BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MARTIN LINSSEN & CO BVBA
Private companiesTextile Mill Products • MARTIN LINSSEN & CO BVBA

Contactgegevens MARTIN LINSSEN & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTIN LINSSEN & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTIN LINSSEN & CO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukestraat 121 9255 Buggenhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-33-26-67 32-52-33-26-67

Fax (fax): 32-52-33-74-13 32-52-33-74-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTIN LINSSEN & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTIN LINSSEN & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTIN LINSSEN & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTIN LINSSEN & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTIN LINSSEN & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTIN LINSSEN & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTIN LINSSEN & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTIN LINSSEN & CO BVBA
Products information MARTIN LINSSEN & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09821472167
Ondernemingsnummer: 9442169189
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARTIN LINSSEN & CO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Portable power tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTIN LINSSEN & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for MARTIN LINSSEN & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTIN LINSSEN & CO BVBA
Addition kinds of activities for MARTIN LINSSEN & CO BVBA

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services

Werken bij MARTIN LINSSEN & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTIN LINSSEN & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTIN LINSSEN & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTIN LINSSEN & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Packer twee ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van MARTIN LINSSEN & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARTIN LINSSEN & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTIN LINSSEN & CO BVBA. Laat een reactie achter voor MARTIN LINSSEN & CO BVBA. MARTIN LINSSEN & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTIN LINSSEN & CO BVBA. Leave a respond for MARTIN LINSSEN & CO BVBA. MARTIN LINSSEN & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTIN LINSSEN & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten MARTIN LINSSEN & CO BVBA
Location of MARTIN LINSSEN & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of MARTIN LINSSEN & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTIN LINSSEN & CO BVBA MARTIN LINSSEN & CO BVBA: Herreman | INSTITUUT NATUR?ELLE | GUY DE FONVENT | DE BACKER C | HERMINE BOKHORST

Other related companies as MARTIN LINSSEN & CO BVBA: Herreman | INSTITUUT NATUR?ELLE | GUY DE FONVENT | DE BACKER C | HERMINE BOKHORST

MARTIN LINSSEN & CO BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTIN LINSSEN & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09821472167. Het bedrijf MARTIN LINSSEN & CO BVBA bevindt zich op het adres: Beukestraat 121 9255 Buggenhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Portable power tools. Producten gemaakt in MARTIN LINSSEN & CO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTIN LINSSEN & CO BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTIN LINSSEN & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTIN LINSSEN & CO BVBA, openstaande posities, locatie van MARTIN LINSSEN & CO BVBA op de kaart.

MARTIN LINSSEN & CO BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTIN LINSSEN & CO BVBA, company assigned to the tax number BE09821472167. The company MARTIN LINSSEN & CO BVBA is located at the address: Beukestraat 121 9255 Buggenhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Portable power tools. Products created in MARTIN LINSSEN & CO BVBA were not found.
The main activity of MARTIN LINSSEN & CO BVBA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTIN LINSSEN & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of MARTIN LINSSEN & CO BVBA, open positions, location of MARTIN LINSSEN & CO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTIN LINSSEN & CO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTIN LINSSEN & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTIN LINSSEN & CO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTIN LINSSEN & CO BVBA, employees, financial statistics.