FLSA D & D AG SA

Contactgegevens FLSA D & D AG SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSA D & D AG SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSA D & D AG SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hockelbach 26 4841 Welkenraedt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-44-66-43 32-87-44-66-43

Fax (fax): 32-87-74-00-39 32-87-74-00-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSA D & D AG SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSA D & D AG SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSA D & D AG SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSA D & D AG SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSA D & D AG SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSA D & D AG SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSA D & D AG SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSA D & D AG SA
Products information FLSA D & D AG SA

BTW identificatienummer (tax): BE07251770019
Ondernemingsnummer: 1621002197
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLSA D & D AG SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Do-it-yourself hand held non-power tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSA D & D AG SA
(Get full report from official database of BE for FLSA D & D AG SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSA D & D AG SA
Addition kinds of activities for FLSA D & D AG SA

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units

Werken bij FLSA D & D AG SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSA D & D AG SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSA D & D AG SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSA D & D AG SA. Looking for open vacancies in other companies

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

Zoek naar antwoorden van FLSA D & D AG SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSA D & D AG SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSA D & D AG SA. Laat een reactie achter voor FLSA D & D AG SA. FLSA D & D AG SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSA D & D AG SA. Leave a respond for FLSA D & D AG SA. FLSA D & D AG SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSA D & D AG SA op de google maps. Adres en contacten FLSA D & D AG SA
Location of FLSA D & D AG SA on the google maps. Address and contacts of FLSA D & D AG SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSA D & D AG SA FLSA D & D AG SA: DEXIA | ESPRIT DE FAMILLE | Granits Lucas et Colmant S.A. | LUCIEN DOTHEE | Sas J

Other related companies as FLSA D & D AG SA: DEXIA | ESPRIT DE FAMILLE | Granits Lucas et Colmant S.A. | LUCIEN DOTHEE | Sas J

FLSA D & D AG SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSA D & D AG SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07251770019. Het bedrijf FLSA D & D AG SA bevindt zich op het adres: Hockelbach 26 4841 Welkenraedt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Do-it-yourself hand held non-power tools. Producten gemaakt in FLSA D & D AG SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSA D & D AG SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSA D & D AG SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSA D & D AG SA, openstaande posities, locatie van FLSA D & D AG SA op de kaart.

FLSA D & D AG SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSA D & D AG SA, company assigned to the tax number BE07251770019. The company FLSA D & D AG SA is located at the address: Hockelbach 26 4841 Welkenraedt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Do-it-yourself hand held non-power tools. Products created in FLSA D & D AG SA were not found.
The main activity of FLSA D & D AG SA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSA D & D AG SA is not available. You also can look at reviews of FLSA D & D AG SA, open positions, location of FLSA D & D AG SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSA D & D AG SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSA D & D AG SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSA D & D AG SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSA D & D AG SA, employees, financial statistics.