FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA

Contactgegevens FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Breitwaterstr. 12a 3630 Maasmechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-77-49-74 32-89-77-49-74

Fax (fax): 32-89-77-74-27 32-89-77-74-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA
Products information FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02268096923
Ondernemingsnummer: 1496582031
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scissors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA
Addition kinds of activities for FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA

22810106. Spinning garen | Spinning yarn
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency

Werken bij FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. Laat een reactie achter voor FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. Leave a respond for FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA. FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA
Location of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: CAFة DE TOEKOMST | A.CMOTORS DINANT | VINCENT VANBELLE | EUROTOP KEUKENS | De Meulenaere

Other related companies as FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA: CAFة DE TOEKOMST | A.CMOTORS DINANT | VINCENT VANBELLE | EUROTOP KEUKENS | De Meulenaere

FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268096923. Het bedrijf FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA bevindt zich op het adres: Breitwaterstr. 12a 3630 Maasmechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Scissors, industrial. Producten gemaakt in FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, openstaande posities, locatie van FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA op de kaart.

FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is a company, that was registered 1993 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, company assigned to the tax number BE02268096923. The company FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is located at the address: Breitwaterstr. 12a 3630 Maasmechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Scissors, industrial. Products created in FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA were not found.
The main activity of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, open positions, location of FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJLG MANUFACTURING EUROPE BVBA, employees, financial statistics.