FLIMBEMA ABRACO NV

Contactgegevens FLIMBEMA ABRACO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMBEMA ABRACO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMBEMA ABRACO NV

Regio (region): Erpe-Mere, België

Adres (address): Industrieweg 25 9420 Erpe-Mere - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-80-38-01 32-53-80-38-01

Fax (fax): 32-53-80-63-83 32-53-80-63-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMBEMA ABRACO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMBEMA ABRACO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMBEMA ABRACO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMBEMA ABRACO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMBEMA ABRACO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMBEMA ABRACO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMBEMA ABRACO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMBEMA ABRACO NV
Products information FLIMBEMA ABRACO NV

BTW identificatienummer (tax): BE06251739501
Ondernemingsnummer: 2781982421
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLIMBEMA ABRACO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Abrasives, mechanical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMBEMA ABRACO NV
(Get full report from official database of BE for FLIMBEMA ABRACO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMBEMA ABRACO NV
Addition kinds of activities for FLIMBEMA ABRACO NV

326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
23390311. Uniformen, atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, athletic: women's, misses', and juniors'
36799914. Tube transformator assemblies gebruikt bij het afvuren van elektronische buizen | Tube transformer assemblies used in firing electronic tubes
38250309. Galvanometers | Galvanometers
51699913. Zwembad- en kuurchemikalieën | Swimming pool and spa chemicals
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair

Werken bij FLIMBEMA ABRACO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMBEMA ABRACO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMBEMA ABRACO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMBEMA ABRACO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

Zoek naar antwoorden van FLIMBEMA ABRACO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLIMBEMA ABRACO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMBEMA ABRACO NV. Laat een reactie achter voor FLIMBEMA ABRACO NV. FLIMBEMA ABRACO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMBEMA ABRACO NV. Leave a respond for FLIMBEMA ABRACO NV. FLIMBEMA ABRACO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMBEMA ABRACO NV op de google maps. Adres en contacten FLIMBEMA ABRACO NV
Location of FLIMBEMA ABRACO NV on the google maps. Address and contacts of FLIMBEMA ABRACO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMBEMA ABRACO NV FLIMBEMA ABRACO NV: FLETABLISSEMENTS H. LEJEUNE - JARDIRAMA SC | BBL | ADMIN. DIRECTE BELAST. | GLASWERKEN J DE GROOT | Jouretz Marguerite

Other related companies as FLIMBEMA ABRACO NV: FLETABLISSEMENTS H. LEJEUNE - JARDIRAMA SC | BBL | ADMIN. DIRECTE BELAST. | GLASWERKEN J DE GROOT | Jouretz Marguerite

FLIMBEMA ABRACO NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Erpe-Mere, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMBEMA ABRACO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06251739501. Het bedrijf FLIMBEMA ABRACO NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 25 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Abrasives, mechanical. Producten gemaakt in FLIMBEMA ABRACO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMBEMA ABRACO NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMBEMA ABRACO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMBEMA ABRACO NV, openstaande posities, locatie van FLIMBEMA ABRACO NV op de kaart.

FLIMBEMA ABRACO NV is a company, that was registered 1993 in Erpe-Mere region, Belgium. Full name of company is FLIMBEMA ABRACO NV, company assigned to the tax number BE06251739501. The company FLIMBEMA ABRACO NV is located at the address: Industrieweg 25 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Abrasives, mechanical. Products created in FLIMBEMA ABRACO NV were not found.
The main activity of FLIMBEMA ABRACO NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMBEMA ABRACO NV is not available. You also can look at reviews of FLIMBEMA ABRACO NV, open positions, location of FLIMBEMA ABRACO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMBEMA ABRACO NV, Erpe-Mere: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMBEMA ABRACO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMBEMA ABRACO NV, Erpe-Mere: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMBEMA ABRACO NV, employees, financial statistics.