AGROFERYN

Contactgegevens AGROFERYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGROFERYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGROFERYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERME D'HOUSSI?RE 1; 5650; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71633108 (+32-71633108) 71633108 (+32-71633108)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGROFERYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGROFERYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGROFERYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGROFERYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGROFERYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGROFERYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGROFERYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGROFERYN
Products information AGROFERYN

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGROFERYN
(Get full report from official database of BE for AGROFERYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGROFERYN
Addition kinds of activities for AGROFERYN

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
209906. Suiker | Sugar
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
37130207. Dump truck bodies | Dump truck bodies
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
80110107. zenuwarts | Neurologist

Werken bij AGROFERYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGROFERYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGROFERYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGROFERYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van AGROFERYN in sociale netwerken
Look for responds of AGROFERYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGROFERYN. Laat een reactie achter voor AGROFERYN. AGROFERYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGROFERYN. Leave a respond for AGROFERYN. AGROFERYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGROFERYN op de google maps. Adres en contacten AGROFERYN
Location of AGROFERYN on the google maps. Address and contacts of AGROFERYN

Andere gerelateerde bedrijven als come AGROFERYN AGROFERYN: E. DELHOMME | RENE IDE | LIONEL | A.B.S. | solvay s.a.

Other related companies as AGROFERYN: E. DELHOMME | RENE IDE | LIONEL | A.B.S. | solvay s.a.

AGROFERYN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGROFERYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf AGROFERYN bevindt zich op het adres: FERME D'HOUSSI?RE 1; 5650; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van AGROFERYN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGROFERYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGROFERYN, openstaande posities, locatie van AGROFERYN op de kaart.

AGROFERYN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGROFERYN, company assigned to the tax number BE08452850341. The company AGROFERYN is located at the address: FERME D'HOUSSI?RE 1; 5650; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of AGROFERYN is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGROFERYN is not available. You also can look at reviews of AGROFERYN, open positions, location of AGROFERYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGROFERYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGROFERYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGROFERYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGROFERYN, employees, financial statistics.