LEONARDUS REUMERS

Contactgegevens LEONARDUS REUMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONARDUS REUMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONARDUS REUMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLASROOTWEG 19; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633558 (+32-11633558) 11633558 (+32-11633558)

Fax (fax): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONARDUS REUMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONARDUS REUMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONARDUS REUMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONARDUS REUMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONARDUS REUMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONARDUS REUMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONARDUS REUMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONARDUS REUMERS
Products information LEONARDUS REUMERS

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LEONARDUS REUMERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONARDUS REUMERS
(Get full report from official database of BE for LEONARDUS REUMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONARDUS REUMERS
Addition kinds of activities for LEONARDUS REUMERS

737302. System integratie diensten | Systems integration services
922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
27540100. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
51999909. Houtskool | Charcoal

Werken bij LEONARDUS REUMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONARDUS REUMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONARDUS REUMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONARDUS REUMERS. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van LEONARDUS REUMERS in sociale netwerken
Look for responds of LEONARDUS REUMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONARDUS REUMERS. Laat een reactie achter voor LEONARDUS REUMERS. LEONARDUS REUMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONARDUS REUMERS. Leave a respond for LEONARDUS REUMERS. LEONARDUS REUMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONARDUS REUMERS op de google maps. Adres en contacten LEONARDUS REUMERS
Location of LEONARDUS REUMERS on the google maps. Address and contacts of LEONARDUS REUMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONARDUS REUMERS LEONARDUS REUMERS: VERTOMMEN | ATRACOM | Verfaillie H | GOFFIN B | RENE JACOBS

Other related companies as LEONARDUS REUMERS: VERTOMMEN | ATRACOM | Verfaillie H | GOFFIN B | RENE JACOBS

LEONARDUS REUMERS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONARDUS REUMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf LEONARDUS REUMERS bevindt zich op het adres: VLASROOTWEG 19; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Woningbouw. Producten gemaakt in LEONARDUS REUMERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEONARDUS REUMERS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONARDUS REUMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONARDUS REUMERS, openstaande posities, locatie van LEONARDUS REUMERS op de kaart.

LEONARDUS REUMERS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONARDUS REUMERS, company assigned to the tax number BE03008575439. The company LEONARDUS REUMERS is located at the address: VLASROOTWEG 19; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Woningbouw. Products created in LEONARDUS REUMERS were not found.
The main activity of LEONARDUS REUMERS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONARDUS REUMERS is not available. You also can look at reviews of LEONARDUS REUMERS, open positions, location of LEONARDUS REUMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONARDUS REUMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONARDUS REUMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONARDUS REUMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONARDUS REUMERS, employees, financial statistics.