BAUDOIN

Contactgegevens BAUDOIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUDOIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUDOIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRASSEURS 94; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65353550 (+32-65353550) 65353550 (+32-65353550)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUDOIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUDOIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUDOIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUDOIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUDOIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUDOIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUDOIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUDOIN
Products information BAUDOIN

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BAUDOIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUDOIN
(Get full report from official database of BE for BAUDOIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUDOIN
Addition kinds of activities for BAUDOIN

23690100. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous

Werken bij BAUDOIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUDOIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUDOIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUDOIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van BAUDOIN in sociale netwerken
Look for responds of BAUDOIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUDOIN. Laat een reactie achter voor BAUDOIN. BAUDOIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUDOIN. Leave a respond for BAUDOIN. BAUDOIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUDOIN op de google maps. Adres en contacten BAUDOIN
Location of BAUDOIN on the google maps. Address and contacts of BAUDOIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUDOIN BAUDOIN: Peeters M-J | DE CLERCK G. | PHARMACIE POPULAIRE | BOULANGERIE DE L'ABBAYE | Gazo Sport

Other related companies as BAUDOIN: Peeters M-J | DE CLERCK G. | PHARMACIE POPULAIRE | BOULANGERIE DE L'ABBAYE | Gazo Sport

BAUDOIN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUDOIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf BAUDOIN bevindt zich op het adres: RUE DES BRASSEURS 94; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in BAUDOIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUDOIN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUDOIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUDOIN, openstaande posities, locatie van BAUDOIN op de kaart.

BAUDOIN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUDOIN, company assigned to the tax number BE03349151611. The company BAUDOIN is located at the address: RUE DES BRASSEURS 94; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Telecommunicatieapparaten. Products created in BAUDOIN were not found.
The main activity of BAUDOIN is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUDOIN is not available. You also can look at reviews of BAUDOIN, open positions, location of BAUDOIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUDOIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUDOIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUDOIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUDOIN, employees, financial statistics.