SMEDERIJ BRUYLANDT

Contactgegevens SMEDERIJ BRUYLANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMEDERIJ BRUYLANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMEDERIJ BRUYLANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIBERGSTRAAT 46; 9572; LIERDE, België

Telefoon (phone): 54414794 (+32-54414794) 54414794 (+32-54414794)

Fax (fax): +32 (14) 961-72-69 +32 (14) 961-72-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMEDERIJ BRUYLANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMEDERIJ BRUYLANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMEDERIJ BRUYLANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMEDERIJ BRUYLANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMEDERIJ BRUYLANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMEDERIJ BRUYLANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMEDERIJ BRUYLANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMEDERIJ BRUYLANDT
Products information SMEDERIJ BRUYLANDT

BTW identificatienummer (tax): BE06841979980
Ondernemingsnummer: 3263458251
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SMEDERIJ BRUYLANDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Metaalbehandeling and -bekleding; SMEEDWERK, METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMEDERIJ BRUYLANDT
(Get full report from official database of BE for SMEDERIJ BRUYLANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMEDERIJ BRUYLANDT
Addition kinds of activities for SMEDERIJ BRUYLANDT

228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical

Werken bij SMEDERIJ BRUYLANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMEDERIJ BRUYLANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMEDERIJ BRUYLANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMEDERIJ BRUYLANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van SMEDERIJ BRUYLANDT in sociale netwerken
Look for responds of SMEDERIJ BRUYLANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMEDERIJ BRUYLANDT. Laat een reactie achter voor SMEDERIJ BRUYLANDT. SMEDERIJ BRUYLANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMEDERIJ BRUYLANDT. Leave a respond for SMEDERIJ BRUYLANDT. SMEDERIJ BRUYLANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMEDERIJ BRUYLANDT op de google maps. Adres en contacten SMEDERIJ BRUYLANDT
Location of SMEDERIJ BRUYLANDT on the google maps. Address and contacts of SMEDERIJ BRUYLANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come SMEDERIJ BRUYLANDT SMEDERIJ BRUYLANDT: MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | MEGEBAT | Gikimat NV-SA | Klaproos (De) | RESTAURANT BONAPARTE

Other related companies as SMEDERIJ BRUYLANDT: MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | MEGEBAT | Gikimat NV-SA | Klaproos (De) | RESTAURANT BONAPARTE

SMEDERIJ BRUYLANDT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMEDERIJ BRUYLANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06841979980. Het bedrijf SMEDERIJ BRUYLANDT bevindt zich op het adres: KEIBERGSTRAAT 46; 9572; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 166,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Metaalbehandeling and -bekleding; SMEEDWERK, METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Producten gemaakt in SMEDERIJ BRUYLANDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMEDERIJ BRUYLANDT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMEDERIJ BRUYLANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMEDERIJ BRUYLANDT, openstaande posities, locatie van SMEDERIJ BRUYLANDT op de kaart.

SMEDERIJ BRUYLANDT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMEDERIJ BRUYLANDT, company assigned to the tax number BE06841979980. The company SMEDERIJ BRUYLANDT is located at the address: KEIBERGSTRAAT 46; 9572; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 166,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Metaalbehandeling and -bekleding; SMEEDWERK, METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Products created in SMEDERIJ BRUYLANDT were not found.
The main activity of SMEDERIJ BRUYLANDT is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SMEDERIJ BRUYLANDT is not available. You also can look at reviews of SMEDERIJ BRUYLANDT, open positions, location of SMEDERIJ BRUYLANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMEDERIJ BRUYLANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMEDERIJ BRUYLANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMEDERIJ BRUYLANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMEDERIJ BRUYLANDT, employees, financial statistics.