FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA

Contactgegevens FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europaln. 7 3900 Overpelt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-64-94-86 32-11-64-94-86

Fax (fax): 32-11-66-13-89 32-11-66-13-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA
Products information FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01926696777
Ondernemingsnummer: 2382354736
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Moulds, plastic and rubber industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA
Addition kinds of activities for FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA

233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

Zoek naar antwoorden van FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. Laat een reactie achter voor FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. Leave a respond for FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA. FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA
Location of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: COIFFURE KITTEL | Eekhoorn ( De ) | PARIS BOUTIC | PHILIPPE VAN BOXMEER | Elegance

Other related companies as FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA: COIFFURE KITTEL | Eekhoorn ( De ) | PARIS BOUTIC | PHILIPPE VAN BOXMEER | Elegance

FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926696777. Het bedrijf FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA bevindt zich op het adres: Europaln. 7 3900 Overpelt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Moulds, plastic and rubber industry. Producten gemaakt in FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, openstaande posities, locatie van FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA op de kaart.

FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, company assigned to the tax number BE01926696777. The company FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is located at the address: Europaln. 7 3900 Overpelt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Moulds, plastic and rubber industry. Products created in FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA were not found.
The main activity of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, open positions, location of FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGEREEDSCHAPSMAKERIJ WINTERS BVBA, employees, financial statistics.