VDE ELEKTRONICS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VDE ELEKTRONICS

Contactgegevens VDE ELEKTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDE ELEKTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDE ELEKTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRAAT 122; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52332188 (+32-52332188) 52332188 (+32-52332188)

Fax (fax): +32 (16) 116-41-50 +32 (16) 116-41-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDE ELEKTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDE ELEKTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDE ELEKTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDE ELEKTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDE ELEKTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDE ELEKTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDE ELEKTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDE ELEKTRONICS
Products information VDE ELEKTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE03257141113
Ondernemingsnummer: 4288482666
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VDE ELEKTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDE ELEKTRONICS
(Get full report from official database of BE for VDE ELEKTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDE ELEKTRONICS
Addition kinds of activities for VDE ELEKTRONICS

5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
569903. Sportkleding | Sports apparel
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
32969902. Glaswol | Glass wool
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
51980104. lakken | Lacquers

Werken bij VDE ELEKTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDE ELEKTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDE ELEKTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDE ELEKTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van VDE ELEKTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of VDE ELEKTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDE ELEKTRONICS. Laat een reactie achter voor VDE ELEKTRONICS. VDE ELEKTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDE ELEKTRONICS. Leave a respond for VDE ELEKTRONICS. VDE ELEKTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDE ELEKTRONICS op de google maps. Adres en contacten VDE ELEKTRONICS
Location of VDE ELEKTRONICS on the google maps. Address and contacts of VDE ELEKTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come VDE ELEKTRONICS VDE ELEKTRONICS: FLPIROTTE SPRL | JOSEPH STRAETMANS | D'Haenens Henri | E. TERLINDEN | HUIS KWANTEN-MENTENS

Other related companies as VDE ELEKTRONICS: FLPIROTTE SPRL | JOSEPH STRAETMANS | D'Haenens Henri | E. TERLINDEN | HUIS KWANTEN-MENTENS

VDE ELEKTRONICS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDE ELEKTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03257141113. Het bedrijf VDE ELEKTRONICS bevindt zich op het adres: HANDELSSTRAAT 122; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen. Producten gemaakt in VDE ELEKTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDE ELEKTRONICS is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDE ELEKTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDE ELEKTRONICS, openstaande posities, locatie van VDE ELEKTRONICS op de kaart.

VDE ELEKTRONICS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDE ELEKTRONICS, company assigned to the tax number BE03257141113. The company VDE ELEKTRONICS is located at the address: HANDELSSTRAAT 122; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen. Products created in VDE ELEKTRONICS were not found.
The main activity of VDE ELEKTRONICS is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VDE ELEKTRONICS is not available. You also can look at reviews of VDE ELEKTRONICS, open positions, location of VDE ELEKTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDE ELEKTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDE ELEKTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDE ELEKTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDE ELEKTRONICS, employees, financial statistics.