ROTEN MARC

Contactgegevens ROTEN MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTEN MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTEN MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSUITSTRAAT 45; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25325259 (+32-25325259) 25325259 (+32-25325259)

Fax (fax): +32 (55) 780-55-82 +32 (55) 780-55-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTEN MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTEN MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTEN MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTEN MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTEN MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTEN MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTEN MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTEN MARC
Products information ROTEN MARC

BTW identificatienummer (tax): BE05515655517
Ondernemingsnummer: 6625000000
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ROTEN MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTEN MARC
(Get full report from official database of BE for ROTEN MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTEN MARC
Addition kinds of activities for ROTEN MARC

10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
50850703. Kabel, behalve draad | Rope, except wire rope
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij ROTEN MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTEN MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTEN MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTEN MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van ROTEN MARC in sociale netwerken
Look for responds of ROTEN MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTEN MARC. Laat een reactie achter voor ROTEN MARC. ROTEN MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTEN MARC. Leave a respond for ROTEN MARC. ROTEN MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTEN MARC op de google maps. Adres en contacten ROTEN MARC
Location of ROTEN MARC on the google maps. Address and contacts of ROTEN MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTEN MARC ROTEN MARC: GROEP ARGENTA | Vandevyvere k | THE MOKA | Wide Open Windows | R.M.S.

Other related companies as ROTEN MARC: GROEP ARGENTA | Vandevyvere k | THE MOKA | Wide Open Windows | R.M.S.

ROTEN MARC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTEN MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515655517. Het bedrijf ROTEN MARC bevindt zich op het adres: BOSSUITSTRAAT 45; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in ROTEN MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROTEN MARC is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTEN MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTEN MARC, openstaande posities, locatie van ROTEN MARC op de kaart.

ROTEN MARC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTEN MARC, company assigned to the tax number BE05515655517. The company ROTEN MARC is located at the address: BOSSUITSTRAAT 45; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Products created in ROTEN MARC were not found.
The main activity of ROTEN MARC is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTEN MARC is not available. You also can look at reviews of ROTEN MARC, open positions, location of ROTEN MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTEN MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTEN MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTEN MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTEN MARC, employees, financial statistics.