FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV
Private companiesPersonal Services • FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV

Contactgegevens FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 47 1840 Londerzeel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-30-90-10 32-52-30-90-10

Fax (fax): 32-52-30-90-28 32-52-30-90-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV
Products information FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01235107421
Ondernemingsnummer: 5516204833
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Capillary tubes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV
(Get full report from official database of BE for FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV
Addition kinds of activities for FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV

334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. Laat een reactie achter voor FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. Leave a respond for FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV. FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV op de google maps. Adres en contacten FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV
Location of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV on the google maps. Address and contacts of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: Saldarelli N | P. MASSON | ETS. FARIA | ECOLE MATERN. COMMUNALE | DEBRIER

Other related companies as FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV: Saldarelli N | P. MASSON | ETS. FARIA | ECOLE MATERN. COMMUNALE | DEBRIER

FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01235107421. Het bedrijf FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 47 1840 Londerzeel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Capillary tubes. Producten gemaakt in FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, openstaande posities, locatie van FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV op de kaart.

FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, company assigned to the tax number BE01235107421. The company FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is located at the address: Kasteelstraat 47 1840 Londerzeel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Capillary tubes. Products created in FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV were not found.
The main activity of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV is not available. You also can look at reviews of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, open positions, location of FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROPEAN TECHNO STEEL NV, employees, financial statistics.