PHILIPPE PIRLOT

Contactgegevens PHILIPPE PIRLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE PIRLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE PIRLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE JAUSSE 242; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81401253 (+32-81401253) 81401253 (+32-81401253)

Fax (fax): +32 (19) 466-77-61 +32 (19) 466-77-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE PIRLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE PIRLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE PIRLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE PIRLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE PIRLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE PIRLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE PIRLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE PIRLOT
Products information PHILIPPE PIRLOT

BTW identificatienummer (tax): BE04367584228
Ondernemingsnummer: 5701049804
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 734,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PHILIPPE PIRLOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Procesbesturingssystemen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE PIRLOT
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE PIRLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE PIRLOT
Addition kinds of activities for PHILIPPE PIRLOT

527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
24340000. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
36740304. Foto-elektrische magnetische apparaten | Photoelectric magnetic devices
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
51910403. zadelmakerij | Saddlery
56320201. dancewear | Dancewear
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij PHILIPPE PIRLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE PIRLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE PIRLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE PIRLOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE PIRLOT in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE PIRLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE PIRLOT. Laat een reactie achter voor PHILIPPE PIRLOT. PHILIPPE PIRLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE PIRLOT. Leave a respond for PHILIPPE PIRLOT. PHILIPPE PIRLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE PIRLOT op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE PIRLOT
Location of PHILIPPE PIRLOT on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE PIRLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE PIRLOT PHILIPPE PIRLOT: JEAN ALLAERT | TERMONIA | GILMONT | MEDICORPS | MAZDA MOTOR PARTS

Other related companies as PHILIPPE PIRLOT: JEAN ALLAERT | TERMONIA | GILMONT | MEDICORPS | MAZDA MOTOR PARTS

PHILIPPE PIRLOT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE PIRLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04367584228. Het bedrijf PHILIPPE PIRLOT bevindt zich op het adres: RUE DE JAUSSE 242; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 734,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Procesbesturingssystemen Fab. Producten gemaakt in PHILIPPE PIRLOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE PIRLOT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE PIRLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE PIRLOT, openstaande posities, locatie van PHILIPPE PIRLOT op de kaart.

PHILIPPE PIRLOT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE PIRLOT, company assigned to the tax number BE04367584228. The company PHILIPPE PIRLOT is located at the address: RUE DE JAUSSE 242; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 734,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Procesbesturingssystemen Fab. Products created in PHILIPPE PIRLOT were not found.
The main activity of PHILIPPE PIRLOT is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE PIRLOT is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE PIRLOT, open positions, location of PHILIPPE PIRLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE PIRLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE PIRLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE PIRLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE PIRLOT, employees, financial statistics.