ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX
Private companiesLeather and Leather Products • ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX

Contactgegevens ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 7; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16530697 (+32-16530697) 16530697 (+32-16530697)

Fax (fax): +32 (61) 158-86-79 +32 (61) 158-86-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX
Products information ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX

BTW identificatienummer (tax): BE03599914550
Ondernemingsnummer: 5158599853
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

installatiematerialen.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX
(Get full report from official database of BE for ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX
Addition kinds of activities for ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX

124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
35230105. Katoenplukkers en strippers | Cotton pickers and strippers
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. Laat een reactie achter voor ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. Leave a respond for ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX. ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX op de google maps. Adres en contacten ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX
Location of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX on the google maps. Address and contacts of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: VOLLEY LINT | Easymmo | I.B.A. Engineering BVBA | FRAITURE | CHEVAL DE TRAIT ARDENNAIS

Other related companies as ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX: VOLLEY LINT | Easymmo | I.B.A. Engineering BVBA | FRAITURE | CHEVAL DE TRAIT ARDENNAIS

ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599914550. Het bedrijf ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 7; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Lijst met producten zijn installatiematerialen..
De hoofdactiviteit van ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, openstaande posities, locatie van ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX op de kaart.

ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, company assigned to the tax number BE03599914550. The company ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is located at the address: KERKSTRAAT 7; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. List of products are installatiematerialen..
The main activity of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX is not available. You also can look at reviews of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, open positions, location of ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROSHOP PELGRIMS-BOECKX, employees, financial statistics.