FLDUMONT-TYOU SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLDUMONT-TYOU SA

Contactgegevens FLDUMONT-TYOU SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDUMONT-TYOU SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDUMONT-TYOU SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Du Poirier 210 6061 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-32-51-41 32-71-32-51-41

Fax (fax): 32-71-32-63-78 32-71-32-63-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDUMONT-TYOU SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDUMONT-TYOU SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDUMONT-TYOU SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDUMONT-TYOU SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDUMONT-TYOU SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDUMONT-TYOU SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDUMONT-TYOU SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDUMONT-TYOU SA
Products information FLDUMONT-TYOU SA

BTW identificatienummer (tax): BE06200927734
Ondernemingsnummer: 9814056396
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLDUMONT-TYOU SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial building construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDUMONT-TYOU SA
(Get full report from official database of BE for FLDUMONT-TYOU SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDUMONT-TYOU SA
Addition kinds of activities for FLDUMONT-TYOU SA

07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
22990401. Vezels, textiel: herstel van textielmolen afval en lompen | Fibers, textile: recovery from textile mill waste and rags
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises

Werken bij FLDUMONT-TYOU SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDUMONT-TYOU SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDUMONT-TYOU SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDUMONT-TYOU SA. Looking for open vacancies in other companies

  • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FLDUMONT-TYOU SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDUMONT-TYOU SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDUMONT-TYOU SA. Laat een reactie achter voor FLDUMONT-TYOU SA. FLDUMONT-TYOU SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDUMONT-TYOU SA. Leave a respond for FLDUMONT-TYOU SA. FLDUMONT-TYOU SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDUMONT-TYOU SA op de google maps. Adres en contacten FLDUMONT-TYOU SA
Location of FLDUMONT-TYOU SA on the google maps. Address and contacts of FLDUMONT-TYOU SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDUMONT-TYOU SA FLDUMONT-TYOU SA: GROUP AIR COOLING SERVICES NV | CENTRE D'ESTHةTIQUE IRبNE LAMBERMONT | BULB CREATIVE AGENCY | E. VAN DE PUT | VAN DEN BRIL

Other related companies as FLDUMONT-TYOU SA: GROUP AIR COOLING SERVICES NV | CENTRE D'ESTHةTIQUE IRبNE LAMBERMONT | BULB CREATIVE AGENCY | E. VAN DE PUT | VAN DEN BRIL

FLDUMONT-TYOU SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDUMONT-TYOU SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06200927734. Het bedrijf FLDUMONT-TYOU SA bevindt zich op het adres: R. Du Poirier 210 6061 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial building construction. Producten gemaakt in FLDUMONT-TYOU SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDUMONT-TYOU SA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDUMONT-TYOU SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDUMONT-TYOU SA, openstaande posities, locatie van FLDUMONT-TYOU SA op de kaart.

FLDUMONT-TYOU SA is a company, that was registered 2007 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLDUMONT-TYOU SA, company assigned to the tax number BE06200927734. The company FLDUMONT-TYOU SA is located at the address: R. Du Poirier 210 6061 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial building construction. Products created in FLDUMONT-TYOU SA were not found.
The main activity of FLDUMONT-TYOU SA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDUMONT-TYOU SA is not available. You also can look at reviews of FLDUMONT-TYOU SA, open positions, location of FLDUMONT-TYOU SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDUMONT-TYOU SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDUMONT-TYOU SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDUMONT-TYOU SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDUMONT-TYOU SA, employees, financial statistics.