ELEKTRO LAMMENS BELPAME

Contactgegevens ELEKTRO LAMMENS BELPAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO LAMMENS BELPAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO LAMMENS BELPAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLAAN 121; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59300809 (+32-59300809) 59300809 (+32-59300809)

Fax (fax): +32 (61) 341-20-24 +32 (61) 341-20-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO LAMMENS BELPAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO LAMMENS BELPAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO LAMMENS BELPAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO LAMMENS BELPAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO LAMMENS BELPAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO LAMMENS BELPAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO LAMMENS BELPAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO LAMMENS BELPAME
Products information ELEKTRO LAMMENS BELPAME

BTW identificatienummer (tax): BE07069946289
Ondernemingsnummer: 6741180419
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ELEKTRO LAMMENS BELPAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO LAMMENS BELPAME
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO LAMMENS BELPAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO LAMMENS BELPAME
Addition kinds of activities for ELEKTRO LAMMENS BELPAME

09199905. Sealjacht | Seal hunting
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij ELEKTRO LAMMENS BELPAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO LAMMENS BELPAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO LAMMENS BELPAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO LAMMENS BELPAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Monteur CV sanitair en ventilatie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in dienst voor montage en plaatsingen op de werf voor onmiddellijke indiensttreding

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO LAMMENS BELPAME in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO LAMMENS BELPAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO LAMMENS BELPAME. Laat een reactie achter voor ELEKTRO LAMMENS BELPAME. ELEKTRO LAMMENS BELPAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO LAMMENS BELPAME. Leave a respond for ELEKTRO LAMMENS BELPAME. ELEKTRO LAMMENS BELPAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO LAMMENS BELPAME op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO LAMMENS BELPAME
Location of ELEKTRO LAMMENS BELPAME on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO LAMMENS BELPAME

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO LAMMENS BELPAME ELEKTRO LAMMENS BELPAME: Maison Marrant | EULAERTS K | LIVING STONE | GUARINO SABINO | ELLEN VAN KERKHOVEN

Other related companies as ELEKTRO LAMMENS BELPAME: Maison Marrant | EULAERTS K | LIVING STONE | GUARINO SABINO | ELLEN VAN KERKHOVEN

ELEKTRO LAMMENS BELPAME is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO LAMMENS BELPAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07069946289. Het bedrijf ELEKTRO LAMMENS BELPAME bevindt zich op het adres: LEOPOLDLAAN 121; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 123,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Producten gemaakt in ELEKTRO LAMMENS BELPAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO LAMMENS BELPAME is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO LAMMENS BELPAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO LAMMENS BELPAME, openstaande posities, locatie van ELEKTRO LAMMENS BELPAME op de kaart.

ELEKTRO LAMMENS BELPAME is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO LAMMENS BELPAME, company assigned to the tax number BE07069946289. The company ELEKTRO LAMMENS BELPAME is located at the address: LEOPOLDLAAN 121; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 123,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Products created in ELEKTRO LAMMENS BELPAME were not found.
The main activity of ELEKTRO LAMMENS BELPAME is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO LAMMENS BELPAME is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO LAMMENS BELPAME, open positions, location of ELEKTRO LAMMENS BELPAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO LAMMENS BELPAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO LAMMENS BELPAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO LAMMENS BELPAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO LAMMENS BELPAME, employees, financial statistics.