VITTORIO GAROFANO

Contactgegevens VITTORIO GAROFANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITTORIO GAROFANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITTORIO GAROFANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE 10; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64443811 (+32-64443811) 64443811 (+32-64443811)

Fax (fax): +32 (87) 683-61-20 +32 (87) 683-61-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITTORIO GAROFANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITTORIO GAROFANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITTORIO GAROFANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITTORIO GAROFANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITTORIO GAROFANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITTORIO GAROFANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITTORIO GAROFANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITTORIO GAROFANO
Products information VITTORIO GAROFANO

BTW identificatienummer (tax): BE06161102294
Ondernemingsnummer: 3893249511
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VITTORIO GAROFANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITTORIO GAROFANO
(Get full report from official database of BE for VITTORIO GAROFANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITTORIO GAROFANO
Addition kinds of activities for VITTORIO GAROFANO

615303. Afbetalingspapier | Installment paper
24510200. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
35520000. Textielmachines | Textile machinery
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
55990103. Hang glijders | Hang gliders

Werken bij VITTORIO GAROFANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITTORIO GAROFANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITTORIO GAROFANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITTORIO GAROFANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Jobstudent (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van VITTORIO GAROFANO in sociale netwerken
Look for responds of VITTORIO GAROFANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITTORIO GAROFANO. Laat een reactie achter voor VITTORIO GAROFANO. VITTORIO GAROFANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITTORIO GAROFANO. Leave a respond for VITTORIO GAROFANO. VITTORIO GAROFANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITTORIO GAROFANO op de google maps. Adres en contacten VITTORIO GAROFANO
Location of VITTORIO GAROFANO on the google maps. Address and contacts of VITTORIO GAROFANO

Andere gerelateerde bedrijven als come VITTORIO GAROFANO VITTORIO GAROFANO: GILMANT L. & M.-H. | A.G.E.S. SPRLU | Olivia Garden SA | Ferrard P E | V.C. TONGEREN

Other related companies as VITTORIO GAROFANO: GILMANT L. & M.-H. | A.G.E.S. SPRLU | Olivia Garden SA | Ferrard P E | V.C. TONGEREN

VITTORIO GAROFANO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITTORIO GAROFANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06161102294. Het bedrijf VITTORIO GAROFANO bevindt zich op het adres: RUE HAUTE 10; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in VITTORIO GAROFANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITTORIO GAROFANO is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITTORIO GAROFANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITTORIO GAROFANO, openstaande posities, locatie van VITTORIO GAROFANO op de kaart.

VITTORIO GAROFANO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITTORIO GAROFANO, company assigned to the tax number BE06161102294. The company VITTORIO GAROFANO is located at the address: RUE HAUTE 10; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in VITTORIO GAROFANO were not found.
The main activity of VITTORIO GAROFANO is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VITTORIO GAROFANO is not available. You also can look at reviews of VITTORIO GAROFANO, open positions, location of VITTORIO GAROFANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITTORIO GAROFANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITTORIO GAROFANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITTORIO GAROFANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITTORIO GAROFANO, employees, financial statistics.