VANWALLEGHEM WIM

Contactgegevens VANWALLEGHEM WIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANWALLEGHEM WIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANWALLEGHEM WIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 108; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51243117 (+32-51243117) 51243117 (+32-51243117)

Fax (fax): +32 (69) 559-47-31 +32 (69) 559-47-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANWALLEGHEM WIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANWALLEGHEM WIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANWALLEGHEM WIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANWALLEGHEM WIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANWALLEGHEM WIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANWALLEGHEM WIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANWALLEGHEM WIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANWALLEGHEM WIM
Products information VANWALLEGHEM WIM

BTW identificatienummer (tax): BE07300659179
Ondernemingsnummer: 4730682373
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VANWALLEGHEM WIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANWALLEGHEM WIM
(Get full report from official database of BE for VANWALLEGHEM WIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANWALLEGHEM WIM
Addition kinds of activities for VANWALLEGHEM WIM

8361. Woonzorg | Residential care
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal
51120201. Wenskaarten | Greeting cards
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij VANWALLEGHEM WIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANWALLEGHEM WIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANWALLEGHEM WIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANWALLEGHEM WIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

Zoek naar antwoorden van VANWALLEGHEM WIM in sociale netwerken
Look for responds of VANWALLEGHEM WIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANWALLEGHEM WIM. Laat een reactie achter voor VANWALLEGHEM WIM. VANWALLEGHEM WIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANWALLEGHEM WIM. Leave a respond for VANWALLEGHEM WIM. VANWALLEGHEM WIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANWALLEGHEM WIM op de google maps. Adres en contacten VANWALLEGHEM WIM
Location of VANWALLEGHEM WIM on the google maps. Address and contacts of VANWALLEGHEM WIM

Andere gerelateerde bedrijven als come VANWALLEGHEM WIM VANWALLEGHEM WIM: T. WELLEKENS | MAMMOET | ELITE | GARAGE CLAEYS A. | Deprez I

Other related companies as VANWALLEGHEM WIM: T. WELLEKENS | MAMMOET | ELITE | GARAGE CLAEYS A. | Deprez I

VANWALLEGHEM WIM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANWALLEGHEM WIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07300659179. Het bedrijf VANWALLEGHEM WIM bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 108; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in VANWALLEGHEM WIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANWALLEGHEM WIM is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANWALLEGHEM WIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANWALLEGHEM WIM, openstaande posities, locatie van VANWALLEGHEM WIM op de kaart.

VANWALLEGHEM WIM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANWALLEGHEM WIM, company assigned to the tax number BE07300659179. The company VANWALLEGHEM WIM is located at the address: STATIONSSTRAAT 108; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in VANWALLEGHEM WIM were not found.
The main activity of VANWALLEGHEM WIM is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANWALLEGHEM WIM is not available. You also can look at reviews of VANWALLEGHEM WIM, open positions, location of VANWALLEGHEM WIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANWALLEGHEM WIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANWALLEGHEM WIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANWALLEGHEM WIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANWALLEGHEM WIM, employees, financial statistics.