VAN KRIEKINGEN FR.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VAN KRIEKINGEN FR.
Private companiesTransportation Services • VAN KRIEKINGEN FR.

Contactgegevens VAN KRIEKINGEN FR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN KRIEKINGEN FR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN KRIEKINGEN FR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORENWEG 15; 3190; BOORTMEERBEEK, België

Telefoon (phone): 15514186 (+32-15514186) 15514186 (+32-15514186)

Fax (fax): +32 (55) 909-31-88 +32 (55) 909-31-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN KRIEKINGEN FR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN KRIEKINGEN FR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN KRIEKINGEN FR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN KRIEKINGEN FR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN KRIEKINGEN FR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN KRIEKINGEN FR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN KRIEKINGEN FR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN KRIEKINGEN FR.
Products information VAN KRIEKINGEN FR.

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN KRIEKINGEN FR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN KRIEKINGEN FR.
(Get full report from official database of BE for VAN KRIEKINGEN FR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN KRIEKINGEN FR.
Addition kinds of activities for VAN KRIEKINGEN FR.

10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij VAN KRIEKINGEN FR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN KRIEKINGEN FR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN KRIEKINGEN FR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN KRIEKINGEN FR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van VAN KRIEKINGEN FR. in sociale netwerken
Look for responds of VAN KRIEKINGEN FR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN KRIEKINGEN FR.. Laat een reactie achter voor VAN KRIEKINGEN FR.. VAN KRIEKINGEN FR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN KRIEKINGEN FR.. Leave a respond for VAN KRIEKINGEN FR.. VAN KRIEKINGEN FR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN KRIEKINGEN FR. op de google maps. Adres en contacten VAN KRIEKINGEN FR.
Location of VAN KRIEKINGEN FR. on the google maps. Address and contacts of VAN KRIEKINGEN FR.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN KRIEKINGEN FR. VAN KRIEKINGEN FR.: Daffe S | GARAGE LLORENS | DANI?L DE JAEGER | MEUB.DE BUSSCHER MALEDRIE | JONNY GHYS

Other related companies as VAN KRIEKINGEN FR.: Daffe S | GARAGE LLORENS | DANI?L DE JAEGER | MEUB.DE BUSSCHER MALEDRIE | JONNY GHYS

VAN KRIEKINGEN FR. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN KRIEKINGEN FR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf VAN KRIEKINGEN FR. bevindt zich op het adres: KORENWEG 15; 3190; BOORTMEERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in VAN KRIEKINGEN FR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN KRIEKINGEN FR. is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN KRIEKINGEN FR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN KRIEKINGEN FR., openstaande posities, locatie van VAN KRIEKINGEN FR. op de kaart.

VAN KRIEKINGEN FR. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN KRIEKINGEN FR., company assigned to the tax number BE08839843750. The company VAN KRIEKINGEN FR. is located at the address: KORENWEG 15; 3190; BOORTMEERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in VAN KRIEKINGEN FR. were not found.
The main activity of VAN KRIEKINGEN FR. is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN KRIEKINGEN FR. is not available. You also can look at reviews of VAN KRIEKINGEN FR., open positions, location of VAN KRIEKINGEN FR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN KRIEKINGEN FR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN KRIEKINGEN FR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN KRIEKINGEN FR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN KRIEKINGEN FR., employees, financial statistics.