RAPHAEL BERNAERS

Contactgegevens RAPHAEL BERNAERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAPHAEL BERNAERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAPHAEL BERNAERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELDREEF 67; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37752489 (+32-37752489) 37752489 (+32-37752489)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAPHAEL BERNAERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAPHAEL BERNAERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAPHAEL BERNAERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAPHAEL BERNAERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAPHAEL BERNAERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAPHAEL BERNAERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAPHAEL BERNAERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAPHAEL BERNAERS
Products information RAPHAEL BERNAERS

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in RAPHAEL BERNAERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAPHAEL BERNAERS
(Get full report from official database of BE for RAPHAEL BERNAERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAPHAEL BERNAERS
Addition kinds of activities for RAPHAEL BERNAERS

346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
783200. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
50230304. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval
86410403. Sociale club, lidmaatschap | Social club, membership

Werken bij RAPHAEL BERNAERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAPHAEL BERNAERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAPHAEL BERNAERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAPHAEL BERNAERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van RAPHAEL BERNAERS in sociale netwerken
Look for responds of RAPHAEL BERNAERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAPHAEL BERNAERS. Laat een reactie achter voor RAPHAEL BERNAERS. RAPHAEL BERNAERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAPHAEL BERNAERS. Leave a respond for RAPHAEL BERNAERS. RAPHAEL BERNAERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAPHAEL BERNAERS op de google maps. Adres en contacten RAPHAEL BERNAERS
Location of RAPHAEL BERNAERS on the google maps. Address and contacts of RAPHAEL BERNAERS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAPHAEL BERNAERS RAPHAEL BERNAERS: FLANALIS SA | ALHOMAT | Airconditioning Company (The) | JEAN-PIERRE KIRSCH | B.W. CONSTRUCT

Other related companies as RAPHAEL BERNAERS: FLANALIS SA | ALHOMAT | Airconditioning Company (The) | JEAN-PIERRE KIRSCH | B.W. CONSTRUCT

RAPHAEL BERNAERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAPHAEL BERNAERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf RAPHAEL BERNAERS bevindt zich op het adres: KASTEELDREEF 67; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in RAPHAEL BERNAERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAPHAEL BERNAERS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAPHAEL BERNAERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAPHAEL BERNAERS, openstaande posities, locatie van RAPHAEL BERNAERS op de kaart.

RAPHAEL BERNAERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAPHAEL BERNAERS, company assigned to the tax number BE05533233642. The company RAPHAEL BERNAERS is located at the address: KASTEELDREEF 67; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in RAPHAEL BERNAERS were not found.
The main activity of RAPHAEL BERNAERS is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAPHAEL BERNAERS is not available. You also can look at reviews of RAPHAEL BERNAERS, open positions, location of RAPHAEL BERNAERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAPHAEL BERNAERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAPHAEL BERNAERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAPHAEL BERNAERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAPHAEL BERNAERS, employees, financial statistics.