PAUL LALOUX

Contactgegevens PAUL LALOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL LALOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL LALOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU GRIS MOULIN 22; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26531496 (+32-26531496) 26531496 (+32-26531496)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL LALOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL LALOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL LALOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL LALOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL LALOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL LALOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL LALOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL LALOUX
Products information PAUL LALOUX

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PAUL LALOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL LALOUX
(Get full report from official database of BE for PAUL LALOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL LALOUX
Addition kinds of activities for PAUL LALOUX

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
28650209. styreen | Styrene
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used

Werken bij PAUL LALOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL LALOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL LALOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL LALOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

Zoek naar antwoorden van PAUL LALOUX in sociale netwerken
Look for responds of PAUL LALOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL LALOUX. Laat een reactie achter voor PAUL LALOUX. PAUL LALOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL LALOUX. Leave a respond for PAUL LALOUX. PAUL LALOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL LALOUX op de google maps. Adres en contacten PAUL LALOUX
Location of PAUL LALOUX on the google maps. Address and contacts of PAUL LALOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL LALOUX PAUL LALOUX: LAMBERT RAPHAEL | VINCENT BRIGODE | LEONIDAS | SOFADI NV | WILFRIED DE MEESTER

Other related companies as PAUL LALOUX: LAMBERT RAPHAEL | VINCENT BRIGODE | LEONIDAS | SOFADI NV | WILFRIED DE MEESTER

PAUL LALOUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL LALOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf PAUL LALOUX bevindt zich op het adres: AVENUE DU GRIS MOULIN 22; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in PAUL LALOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL LALOUX is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL LALOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL LALOUX, openstaande posities, locatie van PAUL LALOUX op de kaart.

PAUL LALOUX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL LALOUX, company assigned to the tax number BE08956298828. The company PAUL LALOUX is located at the address: AVENUE DU GRIS MOULIN 22; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in PAUL LALOUX were not found.
The main activity of PAUL LALOUX is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL LALOUX is not available. You also can look at reviews of PAUL LALOUX, open positions, location of PAUL LALOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL LALOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL LALOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL LALOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL LALOUX, employees, financial statistics.