PATRICK DAVELOOSE

Contactgegevens PATRICK DAVELOOSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK DAVELOOSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK DAVELOOSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWENHOVENSTRAAT 1BC; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50790295 (+32-50790295) 50790295 (+32-50790295)

Fax (fax): +32 (59) 264-39-12 +32 (59) 264-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK DAVELOOSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK DAVELOOSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK DAVELOOSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK DAVELOOSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK DAVELOOSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK DAVELOOSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK DAVELOOSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK DAVELOOSE
Products information PATRICK DAVELOOSE

BTW identificatienummer (tax): BE08932678222
Ondernemingsnummer: 8830230712
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PATRICK DAVELOOSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK DAVELOOSE
(Get full report from official database of BE for PATRICK DAVELOOSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK DAVELOOSE
Addition kinds of activities for PATRICK DAVELOOSE

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
29110505. Wegenmateriaal, bitumineus | Road materials, bituminous
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.

Werken bij PATRICK DAVELOOSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK DAVELOOSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK DAVELOOSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK DAVELOOSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

Zoek naar antwoorden van PATRICK DAVELOOSE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK DAVELOOSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK DAVELOOSE. Laat een reactie achter voor PATRICK DAVELOOSE. PATRICK DAVELOOSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK DAVELOOSE. Leave a respond for PATRICK DAVELOOSE. PATRICK DAVELOOSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK DAVELOOSE op de google maps. Adres en contacten PATRICK DAVELOOSE
Location of PATRICK DAVELOOSE on the google maps. Address and contacts of PATRICK DAVELOOSE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK DAVELOOSE PATRICK DAVELOOSE: FLALTITUDE 500 SA | CUVELIER FILIP M. | TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER | Vlees-Cash NV | A. NOPERE

Other related companies as PATRICK DAVELOOSE: FLALTITUDE 500 SA | CUVELIER FILIP M. | TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER | Vlees-Cash NV | A. NOPERE

PATRICK DAVELOOSE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK DAVELOOSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932678222. Het bedrijf PATRICK DAVELOOSE bevindt zich op het adres: NIEUWENHOVENSTRAAT 1BC; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in PATRICK DAVELOOSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK DAVELOOSE is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK DAVELOOSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK DAVELOOSE, openstaande posities, locatie van PATRICK DAVELOOSE op de kaart.

PATRICK DAVELOOSE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK DAVELOOSE, company assigned to the tax number BE08932678222. The company PATRICK DAVELOOSE is located at the address: NIEUWENHOVENSTRAAT 1BC; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in PATRICK DAVELOOSE were not found.
The main activity of PATRICK DAVELOOSE is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK DAVELOOSE is not available. You also can look at reviews of PATRICK DAVELOOSE, open positions, location of PATRICK DAVELOOSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK DAVELOOSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK DAVELOOSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK DAVELOOSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK DAVELOOSE, employees, financial statistics.