MARIO COLPAERT

Contactgegevens MARIO COLPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIO COLPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIO COLPAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAALPUTSTRAAT 8; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93752262 (+32-93752262) 93752262 (+32-93752262)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIO COLPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIO COLPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIO COLPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIO COLPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIO COLPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIO COLPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIO COLPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIO COLPAERT
Products information MARIO COLPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARIO COLPAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIO COLPAERT
(Get full report from official database of BE for MARIO COLPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIO COLPAERT
Addition kinds of activities for MARIO COLPAERT

806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
28360303. toxoïden | Toxoids
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
50459903. Computer software | Computer software

Werken bij MARIO COLPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIO COLPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIO COLPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIO COLPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

Zoek naar antwoorden van MARIO COLPAERT in sociale netwerken
Look for responds of MARIO COLPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIO COLPAERT. Laat een reactie achter voor MARIO COLPAERT. MARIO COLPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIO COLPAERT. Leave a respond for MARIO COLPAERT. MARIO COLPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIO COLPAERT op de google maps. Adres en contacten MARIO COLPAERT
Location of MARIO COLPAERT on the google maps. Address and contacts of MARIO COLPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIO COLPAERT MARIO COLPAERT: Beauty Corner | ALDI | Senhaji R | PURE-AFVALWATERZUIVERING BVBA | SERGE DELLA-LIBERA

Other related companies as MARIO COLPAERT: Beauty Corner | ALDI | Senhaji R | PURE-AFVALWATERZUIVERING BVBA | SERGE DELLA-LIBERA

MARIO COLPAERT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIO COLPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf MARIO COLPAERT bevindt zich op het adres: STAALPUTSTRAAT 8; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in MARIO COLPAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIO COLPAERT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIO COLPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIO COLPAERT, openstaande posities, locatie van MARIO COLPAERT op de kaart.

MARIO COLPAERT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIO COLPAERT, company assigned to the tax number BE07082580566. The company MARIO COLPAERT is located at the address: STAALPUTSTRAAT 8; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in MARIO COLPAERT were not found.
The main activity of MARIO COLPAERT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIO COLPAERT is not available. You also can look at reviews of MARIO COLPAERT, open positions, location of MARIO COLPAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIO COLPAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIO COLPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIO COLPAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIO COLPAERT, employees, financial statistics.