MARC FADEUR

Contactgegevens MARC FADEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC FADEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC FADEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 22; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71761737 (+32-71761737) 71761737 (+32-71761737)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC FADEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC FADEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC FADEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC FADEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC FADEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC FADEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC FADEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC FADEUR
Products information MARC FADEUR

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MARC FADEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC FADEUR
(Get full report from official database of BE for MARC FADEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC FADEUR
Addition kinds of activities for MARC FADEUR

1446. Industrieel zand | Industrial sand
3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
25150102. Matrassen, met vilt, schuimrubber, urethaan, enz. | Mattresses, containing felt, foam rubber, urethane, etc.
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
30690503. Strips, laars of schoen solderen: rubber, compositie of vezel | Soling strips, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
38240210. Tally tellers | Tally counters
50219901. Boekenkasten | Bookcases
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories

Werken bij MARC FADEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC FADEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC FADEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC FADEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van MARC FADEUR in sociale netwerken
Look for responds of MARC FADEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC FADEUR. Laat een reactie achter voor MARC FADEUR. MARC FADEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC FADEUR. Leave a respond for MARC FADEUR. MARC FADEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC FADEUR op de google maps. Adres en contacten MARC FADEUR
Location of MARC FADEUR on the google maps. Address and contacts of MARC FADEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC FADEUR MARC FADEUR: KBC | DE PERMENTIER | C.A. COLIGNON | VIDEOLAND ROESELARE | Pleintje ('t)

Other related companies as MARC FADEUR: KBC | DE PERMENTIER | C.A. COLIGNON | VIDEOLAND ROESELARE | Pleintje ('t)

MARC FADEUR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC FADEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf MARC FADEUR bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 22; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in MARC FADEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC FADEUR is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC FADEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC FADEUR, openstaande posities, locatie van MARC FADEUR op de kaart.

MARC FADEUR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC FADEUR, company assigned to the tax number BE09061492919. The company MARC FADEUR is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 22; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in MARC FADEUR were not found.
The main activity of MARC FADEUR is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC FADEUR is not available. You also can look at reviews of MARC FADEUR, open positions, location of MARC FADEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC FADEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC FADEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC FADEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC FADEUR, employees, financial statistics.