IGNAS DHAENE

Contactgegevens IGNAS DHAENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IGNAS DHAENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IGNAS DHAENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BEAUMONT 99; 6440; FROIDCHAPELLE, België

Telefoon (phone): 71633871 (+32-71633871) 71633871 (+32-71633871)

Fax (fax): +32 (9) 536-45-85 +32 (9) 536-45-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IGNAS DHAENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IGNAS DHAENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IGNAS DHAENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IGNAS DHAENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IGNAS DHAENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IGNAS DHAENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IGNAS DHAENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IGNAS DHAENE
Products information IGNAS DHAENE

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in IGNAS DHAENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IGNAS DHAENE
(Get full report from official database of BE for IGNAS DHAENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IGNAS DHAENE
Addition kinds of activities for IGNAS DHAENE

243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
30890110. Plastics en veselglas tanks | Plastics and fiberglass tanks
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
37140123. Herbouw van motoren en transmissies, fabrieksbasis | Rebuilding engines and transmissions, factory basis

Werken bij IGNAS DHAENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IGNAS DHAENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IGNAS DHAENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IGNAS DHAENE. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van IGNAS DHAENE in sociale netwerken
Look for responds of IGNAS DHAENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IGNAS DHAENE. Laat een reactie achter voor IGNAS DHAENE. IGNAS DHAENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IGNAS DHAENE. Leave a respond for IGNAS DHAENE. IGNAS DHAENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IGNAS DHAENE op de google maps. Adres en contacten IGNAS DHAENE
Location of IGNAS DHAENE on the google maps. Address and contacts of IGNAS DHAENE

Andere gerelateerde bedrijven als come IGNAS DHAENE IGNAS DHAENE: HUIS KRISS | CAMPING ZANDPOLDER | Decraene W | STIJN SPORT | Van Goethem S

Other related companies as IGNAS DHAENE: HUIS KRISS | CAMPING ZANDPOLDER | Decraene W | STIJN SPORT | Van Goethem S

IGNAS DHAENE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IGNAS DHAENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf IGNAS DHAENE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BEAUMONT 99; 6440; FROIDCHAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in IGNAS DHAENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IGNAS DHAENE is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IGNAS DHAENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IGNAS DHAENE, openstaande posities, locatie van IGNAS DHAENE op de kaart.

IGNAS DHAENE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is IGNAS DHAENE, company assigned to the tax number BE06712615966. The company IGNAS DHAENE is located at the address: CHAUSS?E DE BEAUMONT 99; 6440; FROIDCHAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in IGNAS DHAENE were not found.
The main activity of IGNAS DHAENE is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IGNAS DHAENE is not available. You also can look at reviews of IGNAS DHAENE, open positions, location of IGNAS DHAENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IGNAS DHAENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IGNAS DHAENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IGNAS DHAENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IGNAS DHAENE, employees, financial statistics.