FRANKY OVAERE

Contactgegevens FRANKY OVAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANKY OVAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANKY OVAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WULFSBERGSTRAAT 13BA; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56754098 (+32-56754098) 56754098 (+32-56754098)

Fax (fax): +32 (16) 443-25-10 +32 (16) 443-25-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANKY OVAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANKY OVAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANKY OVAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANKY OVAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANKY OVAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANKY OVAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANKY OVAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANKY OVAERE
Products information FRANKY OVAERE

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FRANKY OVAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANKY OVAERE
(Get full report from official database of BE for FRANKY OVAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANKY OVAERE
Addition kinds of activities for FRANKY OVAERE

2396. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
38230200. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
51690801. Polyurethaan producten | Polyurethane products

Werken bij FRANKY OVAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANKY OVAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANKY OVAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANKY OVAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp regio Kaprijke - voltijds / deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van FRANKY OVAERE in sociale netwerken
Look for responds of FRANKY OVAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANKY OVAERE. Laat een reactie achter voor FRANKY OVAERE. FRANKY OVAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANKY OVAERE. Leave a respond for FRANKY OVAERE. FRANKY OVAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANKY OVAERE op de google maps. Adres en contacten FRANKY OVAERE
Location of FRANKY OVAERE on the google maps. Address and contacts of FRANKY OVAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANKY OVAERE FRANKY OVAERE: SYX AUTOMATIONS BVBA | FA. PASTEYNS | Pain Parasol (Le) | Mataisse | FE. SCIOSCIA

Other related companies as FRANKY OVAERE: SYX AUTOMATIONS BVBA | FA. PASTEYNS | Pain Parasol (Le) | Mataisse | FE. SCIOSCIA

FRANKY OVAERE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANKY OVAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf FRANKY OVAERE bevindt zich op het adres: WULFSBERGSTRAAT 13BA; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in FRANKY OVAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANKY OVAERE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANKY OVAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANKY OVAERE, openstaande posities, locatie van FRANKY OVAERE op de kaart.

FRANKY OVAERE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANKY OVAERE, company assigned to the tax number BE07586303710. The company FRANKY OVAERE is located at the address: WULFSBERGSTRAAT 13BA; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in FRANKY OVAERE were not found.
The main activity of FRANKY OVAERE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANKY OVAERE is not available. You also can look at reviews of FRANKY OVAERE, open positions, location of FRANKY OVAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANKY OVAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANKY OVAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANKY OVAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANKY OVAERE, employees, financial statistics.