ETS. LAMBERT ROBERT

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ETS. LAMBERT ROBERT

Contactgegevens ETS. LAMBERT ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. LAMBERT ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. LAMBERT ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALVEMAANSTRAAT 124; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 25373371 (+32-25373371) 25373371 (+32-25373371)

Fax (fax): +32 (10) 689-37-53 +32 (10) 689-37-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. LAMBERT ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. LAMBERT ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. LAMBERT ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. LAMBERT ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. LAMBERT ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. LAMBERT ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. LAMBERT ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. LAMBERT ROBERT
Products information ETS. LAMBERT ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01524597167
Ondernemingsnummer: 8457794189
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ETS. LAMBERT ROBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. LAMBERT ROBERT
(Get full report from official database of BE for ETS. LAMBERT ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. LAMBERT ROBERT
Addition kinds of activities for ETS. LAMBERT ROBERT

20439911. Rijst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rice: prepared as cereal breakfast food
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
60999910. Belastingcertificaat verkoop- en aflossingsbureaus | Tax certificate sale and redemption agencies
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij ETS. LAMBERT ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. LAMBERT ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. LAMBERT ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. LAMBERT ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ETS. LAMBERT ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of ETS. LAMBERT ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. LAMBERT ROBERT. Laat een reactie achter voor ETS. LAMBERT ROBERT. ETS. LAMBERT ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. LAMBERT ROBERT. Leave a respond for ETS. LAMBERT ROBERT. ETS. LAMBERT ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. LAMBERT ROBERT op de google maps. Adres en contacten ETS. LAMBERT ROBERT
Location of ETS. LAMBERT ROBERT on the google maps. Address and contacts of ETS. LAMBERT ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. LAMBERT ROBERT ETS. LAMBERT ROBERT: FILIP JAMGOTCHIAN | FA. CAS COM | LANCKRIET | LA POSTE | ALBERT DEFALQUE

Other related companies as ETS. LAMBERT ROBERT: FILIP JAMGOTCHIAN | FA. CAS COM | LANCKRIET | LA POSTE | ALBERT DEFALQUE

ETS. LAMBERT ROBERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. LAMBERT ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01524597167. Het bedrijf ETS. LAMBERT ROBERT bevindt zich op het adres: HALVEMAANSTRAAT 124; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ETS. LAMBERT ROBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. LAMBERT ROBERT is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. LAMBERT ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. LAMBERT ROBERT, openstaande posities, locatie van ETS. LAMBERT ROBERT op de kaart.

ETS. LAMBERT ROBERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. LAMBERT ROBERT, company assigned to the tax number BE01524597167. The company ETS. LAMBERT ROBERT is located at the address: HALVEMAANSTRAAT 124; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ETS. LAMBERT ROBERT were not found.
The main activity of ETS. LAMBERT ROBERT is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. LAMBERT ROBERT is not available. You also can look at reviews of ETS. LAMBERT ROBERT, open positions, location of ETS. LAMBERT ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. LAMBERT ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. LAMBERT ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. LAMBERT ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. LAMBERT ROBERT, employees, financial statistics.