ERIC PERSOONS

Contactgegevens ERIC PERSOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC PERSOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC PERSOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEPSTRAAT 46; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13461108 (+32-13461108) 13461108 (+32-13461108)

Fax (fax): +32 (3) 537-50-34 +32 (3) 537-50-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC PERSOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC PERSOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC PERSOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC PERSOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC PERSOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC PERSOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC PERSOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC PERSOONS
Products information ERIC PERSOONS

BTW identificatienummer (tax): BE04973480224
Ondernemingsnummer: 4599670410
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ERIC PERSOONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC PERSOONS
(Get full report from official database of BE for ERIC PERSOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC PERSOONS
Addition kinds of activities for ERIC PERSOONS

335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
14420200. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
17420203. Isolatie, gebouwen | Insulation, buildings
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop

Werken bij ERIC PERSOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC PERSOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC PERSOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC PERSOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van ERIC PERSOONS in sociale netwerken
Look for responds of ERIC PERSOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC PERSOONS. Laat een reactie achter voor ERIC PERSOONS. ERIC PERSOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC PERSOONS. Leave a respond for ERIC PERSOONS. ERIC PERSOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC PERSOONS op de google maps. Adres en contacten ERIC PERSOONS
Location of ERIC PERSOONS on the google maps. Address and contacts of ERIC PERSOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC PERSOONS ERIC PERSOONS: Matheussen V | CTRE GOLF DE LOUVAIN-NEUVE SA | Sanders R | Burodep-Gispen | Le Clair & Meert nv

Other related companies as ERIC PERSOONS: Matheussen V | CTRE GOLF DE LOUVAIN-NEUVE SA | Sanders R | Burodep-Gispen | Le Clair & Meert nv

ERIC PERSOONS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC PERSOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04973480224. Het bedrijf ERIC PERSOONS bevindt zich op het adres: ZEPSTRAAT 46; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ERIC PERSOONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC PERSOONS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC PERSOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC PERSOONS, openstaande posities, locatie van ERIC PERSOONS op de kaart.

ERIC PERSOONS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC PERSOONS, company assigned to the tax number BE04973480224. The company ERIC PERSOONS is located at the address: ZEPSTRAAT 46; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ERIC PERSOONS were not found.
The main activity of ERIC PERSOONS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC PERSOONS is not available. You also can look at reviews of ERIC PERSOONS, open positions, location of ERIC PERSOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC PERSOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC PERSOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC PERSOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC PERSOONS, employees, financial statistics.